غلامرضا سرگزی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: با تلاش سازمان جهادکشاورزی یک سالی است که محدودیت گسترش واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی در سیستان و بلوچستان برداشته شده و از آن پس برای رسیدن به مرز خودکفایی بهرهبرداران را به سرمایهگذاری در این بخش هدایت کردیم.
وی افزود: عمده درخواستها برای راهاندازی مرغداری با سرمایهگذاری شخصی افراد است که در صورت راهاندازی واحدهای موردنیاز موجبات افزایش ضریب خوداتکایی سیستان و بلوچستان به گوشت مرغ فراهم میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: امسال با جوجهریزی حدود ۶ میلیونی در واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی بیشاز ١٠ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار مصرف شده است.
وی اظهارداشت: هماینک در سیستان و بلوچستان ٢۴۴ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی با توان تولید ۴۴ هزار و ٨٠٠ تن گوشت مرغ وجود دارد.
سرگزی خاطرنشان کرد: بر اساس نیاز سرانه مصرف، سالانه سیستان و بلوچستان نیاز به ٩٣ هزار تن گوشت مرغ دارد.
انتهای پیام/گ