معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: هم‌اینک ١۵٠ فقره پرونده با ظرفیت جوجه‌ریزی چهار میلیون و ۵٠٠ هزار قطعه در هر دوره با توان تولید ٣٠ هزار تن گوشت مرغ برای دریافت موافقت اصولی برای ساخت در استان در حال بررسی است.

غلامرضا سرگزی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: با تلاش سازمان جهادکشاورزی یک سالی است که محدودیت گسترش واحد‌های صنعتی پرورش مرغ گوشتی در سیستان و بلوچستان برداشته شده و از آن پس برای رسیدن به مرز خودکفایی بهره‌برداران را به سرمایه‌گذاری در این بخش هدایت کردیم.

وی افزود: عمده درخواست‌ها برای راه‌اندازی مرغداری با سرمایه‌گذاری شخصی افراد است که در صورت راه‌اندازی واحد‌های موردنیاز موجبات افزایش ضریب خوداتکایی سیستان و بلوچستان به گوشت مرغ فراهم می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: امسال با جوجه‌ریزی حدود ۶ میلیونی در واحد‌های صنعتی پرورش مرغ گوشتی بیش‌از ١٠ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار مصرف شده است.

وی اظهارداشت: هم‌اینک در سیستان و بلوچستان ٢۴۴ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی با توان تولید ۴۴ هزار و ٨٠٠ تن گوشت مرغ وجود دارد.

سرگزی خاطرنشان کرد: بر اساس نیاز سرانه مصرف، سالانه سیستان و بلوچستان نیاز به ٩٣ هزار تن گوشت مرغ دارد.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.