به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،نرجس نیازمند عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: منطقه جمکران از مشکلات و محرومیتهای متعدد و درهم تنیدهای رنج میبرد و ساماندهی به وضعیت موجود باید در اولویت مجموعه مدیریت شهری قم قرار گیرد.
عضو شورای اسلامی شهر قم یادآور شد: هرگونه تاخیر در این امر مشکلات اجتماعی و فرهنگی متعددی را برای آینده شهر قم ایجاد خواهد کرد.
نیازمند تاکید کرد: علاوه بر مشکلات و گرههای بازنشده مسجد مقدس جمکران در برگزاری آیین مذهبی نیمه شعبان و ترافیک پردامنه و سنگین آن، ساکنان و مردم عادی این منطقه در روزهای عادی نیز برای رفت و آمد در خیابانها با مشکل روبه رو هستند.
عضو شورای اسلامی شهر قم بیان کرد: اقدامات شهرداری در ایجاد فضای سبز، پارک و امکانات تفریحی در درب پنج مسجد مقدس جمکران که جای قدردانی دارد نیز عملا بر استفاده و خدمات رسانی به زائران پیش بینی شده و آن را نباید به حساب مردم جمکران گذاشت. مشاهدات میدانی نشان میدهد هیچ فضای سبز و پارک و ایستگاه اتوبوس و تاکسی در این منطقه وجود ندارد.
او تاکید کرد: اولویت اصلی شورای ششم توجه جدی به مناطق محروم شهر و توزیع عادلانه امکانات و اعتبارات است و در این دوره باید با نظارت و پیگیری مستمر مشکلات مردم جمکران را به حداقل رسانده و زیرساختهای شهری خدماتی را مانند سایر محلات شهری وضعیت قابل قبولی برسانیم.
عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: کلید حل مشکلات جمکران، تعریض معابر بر اساس طرح تفصیلی و بازگشایی خیابانهایی است که برای این محدوده پیشبینی شده است؛ این مساله موجب ایجاد امکانات خدماتی و رفاهی بیشتر شده و بستر سرمایهگذاری، رونق اقتصادی و اشتغال زایی را در کنار افزایش ماندگاری زائران فراهم میکند.
نیازمند در ادامه عنوان کرد: قلعه گردی واقع در محله ستارخان جمکران تبدیل به محل زباله شده است. همچنین به علت عدم ترمیم و بازسازی قلعه تاریخی در حال تخریب کامل است. این قلعه تاریخی یکی از ظرفیتهای بالقوهای است که میتوان آن را به محلی برای ارائه خدمات فرهنگی و تاریخی جهت استفاده مردم جمکران و زائران تبدیل نمود.
او اضافه کرد: وجود تیرهای برق قدیمی در وسط شوارع از محله پنجم امامزاده و کمبود روشنایی معابر یکی دیگر از مشکلات این منطقه است که انتظار میرود شرکت برق نسبت به جابجایی تیرهای برق و تامین روشنایی بیشتر، اقدامات لازم را انجام دهد.
نیازمند بیان کرد:سردرب آب انبار تاریخی جمکران تخریب شده است، از اداره کل اوقاف و امور خیریه به عنوان متولی آبانبارها انتظار میرود نسبت به تعیین تکلیف این آب انبار اقدام نماید.
عضو شورای اسلامی شهر قم یادآور شد: معابر باریک و غیر ایمن، کمبود شدید سرانههای سبز و پارکهای محلی و فاصله زیاد مراکز فرهنگی و آموزشی این منطقه با مناطق دیگر شهر قم مهمترین مشکلات فعلی اطراف مسجد جمکران است که این مباحث نشانگر عدم توجه به منطقهای است که بیش از ۱۵ سال است به شهر قم الحاق گردیده است.
انتهای پیام/ح