به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه یک خوراک خوشمزه با اسفناج را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای سینه مرغ شکم پر با پنیر
سینه مرغ -۴ تکه
روغن زیتون - یک قاشق غذاخوری
پاپریکا -یک قاشق چایخوری
نمک - یک قاشق چای خوری
پودر سیر – یک چهارم قاشق چایخوری
پودر پیاز –یک چهارم قاشق چای خوری
پنیر خامهای - ۸۵ گرم
پارمزان رنده شده – یک چهارم فنجان
سس مایونز - ۲ قاشق غذاخوری
اسفناج تازه خرد شده - یک و نیم فنجان
سیر خرد شده -یک قاشق چای خوری
تکههای فلفل قرمز -نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱- فر را با دمای مناسب روشن کنید تا گرم شود.
۲- فلفل قرمز، نصف قاشق چایخوری نمک، پودر سیر و پودر پیاز را مخلوط کنید و دو طرف سینه مرغ بپاشید.
۳- با یک چاقوی تیز از قسمت ضخیمتر سینه مرغ را از وسط برش دهید به صورتی که از هم جدا نشود.
۴- پنیرها، سس، اسفناج، سیر، فلفل قرمز و باقی مانده نمک را مخلوط و به طور مساوی داخل سینه مرغ را با این مواد پر کنید.۵- سینههای مرغ را در ظرف دلخواه تان بچینید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/