دکتر قاسم اویس معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، با بیان اینکه موارد بستری شدگان بیماران کرونایی و مراجعه سرپایی در استان کاهش بافته است، گفت: تعداد بیماران کرونایی در آینده کمتر نیز خواهد شد.
او افزود: متاسفانه هنوز رعایت شیوه نامههای بهداشتی در مازندران به حد مطلوب نرسیده است و با توجه به سویههای جهش یافته کرونا که در دنیا دیده شده در صورت رعایت نکردن شیوه نامهها، امکان شیوع مجدد کرونا در آینده وجود دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران سرعت واکسیناسیون در استان را مناسب ارزیابی کرد و گفت: یک میلیون و ۸۲۳ هزار دوز واکسن کرونا تاکنون در مازندران تزریق شده است که یک میلیون و ۱۷۰ نفر معاول ۵۶ درصد جمعیت واجد شرایط دوز اول و ۶۵۳ هزار نفر معادل ۳۲ درصد هر دو دوز را دریافت کردند.
دکتر قاسم اویس ادامه داد: واکسنهای بیشتری در راه است تا سرعت واکسیناسیون بیشتر شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در خصوص واکسیناسیون دانشجویان گفت: با توجه به ایتکه سن دانشجویان عموما بالای ۱۸ سال است ثبت نام آنها برای دریافت واکسن از مدتها قبل آغاز و واکسیناسیون آنان نیز از هفته گذشته آغاز شده است.
او افزود: دانشجویانی که برای دریافت واکسن ثبت نام کردند واکسنهای معمولی که همه مردم دریافت میکنند را تزریق خواهند کرد.
اویس با بیان اینکه مشکلی در تزریق واکسن این قشر از جامعه وجود ندارد، ابراز امیدواری کرد با ورود واکسنهای جدید و تخصیص آن به استان روند واکسیناسیون نیز شدت بیشتری بگیرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در خصوص واکسیناسیون دانش آموزان نیز گفت: نوع واکسنی که برای دانش آموزان در نظر گرفته شده سینوفارم و سوپرانا است که قرار است در اختیار استان قرار بگیرد.
او با بیان اینکه بر اساس هماهنگیها با آموزش و پرورش تزریق واکسن در مدارس انجام میشود، گفت: مردم مطمئن باشند تا زمانی که شرایط واکسیناسیون به میزان قابل قبولی نرسد مدارس بازگشایی نخواهند شد.
اویس گفت: رانندگان سرویس مدارس عموما واکسینه شده اند و دغدغهای در این خصوص وجود ندارد، اما شرط بازگشایی مدارس تزریق واکسن به والدین و دریافت دو دوز واکسن توسط دانش آموزان است.
انتهای پیام / ک