به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد،شاهدخت فتحی بیرانوند،مدیرکل بیمه سلامت لرستان به اجرای برنامه نظام ارجاع و پزشک خانواده در صندوق بیمه همگانی در لرستان اظهار کرد: این طرح مرداد ماه ابتدا در دو شهر الشتر و ازنا اجرایی و در حال حاضر به کل استان تعمیم داده شده است.
وی افزود: کاهش پرداخت هزینه از جیب بیمار، دست یابی عادلانه به خدمات درمانی همچنین توسعه پوشش خدمات بیمهای از مزایای اجرای برنامه نظام ارجاع و پزشک خانواده است.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: شناسایی دو بیماری زمینهای دیابت و فشار خون نیز از اهداف این برنامه است.
فتحی بیرانوند بیان کرد: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بیمه شدگان بضاعت مالی خوبی نداشته و در حاشیه شهرها هستند هر شهروند که تحت پوشش بیمه همگانی است میتواند یک پزشک خانواده داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه در برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع ۱۵۰۰ نفر منتسب به یک پزشک است، افزود: در برخی شهرستانها با کمبود پزشک مواجه هستیم که بنا داریم برای رفع مشکل با درمانگاهها و مراکزی که پزشک فیکس دارند قرارداد منعقد کنیم.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان با بیان اینکه حق پرداخت بیمار هنگام مراجعه به پزشک خانواده تنها شش هزار تومان است، عنوان کرد: همه بیمه شدگان باید ظرف شش ماه حداقل یک بار ویزیت پایه شوند تا بیماری زمینهای آنها بررسی شود.
فتحی بیرانوند تاکید کرد: این فرهنگ باید نهادینه شود که بیمار در صورت نیاز به پزشک متخصص مراجعه کند.
وی گفت: خدمات آزمایشگاهی، رادیولوژی و تصویر برداری در مراکز دولتی برای بیمه شدهگان رایگان است.
به گفته فتحی بیرانوند در حال حاضر ۲۰۶ هزار نفر تحت پوشش بیمه رایگان قرار دارند.
مدیر کل بیمه سلامت در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به شیوع ویروس کرونا گفت: با شیوع ویروس کرونا هزینههای درمانی بیمه سلامت در استان حدود ۷۰ درصد افزایش پیدا کرده است که عدد قابل توجهی است.
فتحی بیرانوند عنوان کرد: افزایش خدمات غیر حضوری جزو برنامههای ما است، که میتوان به تمدید دفترچه بیمه روستایی و سلامت از طریق موبایل اشاره کرد.
به گفته وی تست پی سی آر در همه مراکز دولتی رایگان است، همچنین نود درصد هزینه داروهای کرونا پرداخت میشود.
انتهای پیام/ب