به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،بعد از اینکه گردو تازه خریدید باید پوست سبز آن را جدا کنید، ولی خیلیها با این کار مشکل دارند، ولی ما در این مقاله روش صحیح کندن پوست سبز گردوی تازه را یاد خواهیم داد.شیوههای گوناگونی برای کندن پوست سبز گردوی تازه وجود دارد که میتوان از آنها استفاده کرد:
شیوه اول
گردوها را در جای سفت مثل آسفالت زمین قرار دهید و با پا، یک سنگ و یا هر وسیله سنگین دیگر، آنها را به عقب و جلو ببرید، با این کار به آسانی پوست سبز از گردوها جدا میشود.
شیوه دوم
گردوها برای یک دقیقه بجوشانید با این کار پوست سبز به آسانی جدا خواهد شد.
شیوه سوم
با یک چاقوی تیز خطوطی را روی پوست سبز گردو ایجاد کنید. آنگاه در یک پارچه ضخیم و یا حوله بپیچید و با حرکت چرخشی به آسانیی پوست سبز گردو را جدا نمایید. همینطور میتوان گردوها را در یک ظرف آب بگذارید و آنگاه پوست آنها را جدا کنید. اگر عجله ندارید، چند روز تا خشک شدن پوست گردوها صبر کنید.
نکاتی برای استفاده از گردوی تازه
مغز گردوی تازه را میتوان به مدت ۹ ماه در یخچال و تا ۲ سال در فریزر نگهداری کرد.
چنانچه میخواهید گردوها را در اتاق نگهداری کنید باید آنها را در آب جوش به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید و تا چند هفته بعد مصرف کنید.
اگر میخواهید به گردوی تازه دست بزنید حتما از دستکش استفاده کنید، چون پوست سبز گردو سبب رنگ گرفتن دست و یا هر سطح دیگری میشود.
اغلب لکه گردو از روی لباس پاک نمیشود پس هنگام کار با گردوها، مواظب لباسهای خود باشید.
برای اینکه مغز گردوی سالم داشته باشید، یک شب، آنها را در آب و نمک خیس نموده و آنگاه پوست سبز گردوی تازه را جدا کنید.
منبع:بیتوته
انتهای پیام/