به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سایت ۲۴، بسیاری از افراد از مشکل ضعیف بودن سیگنال وای فای در خانه رنج میبرند و این میتواند نتیجه برخی موانع باشد که در آنتن دهی تداخل ایجاد میکند. برخی از اشتباهاتی که سیگنال وای فای را در خانه ضعیف میکند به همراه نکاتی که برای بهبود قدرت سیگنال دهی بهتر است بدانید در ادامه آمده است.
دور کردن لامپ ها و سایر ابزارها از نزدیکی مودم میتواند قدرت سیگنال را بهبود بخشد و همه اینها مربوط به امواج تشعشعی است.
مودم وای فای شما سیگنالهای الکترومغناطیسی را به دستگاههای شما ارسال میکند تا به اینترنت متصل شوند، اما سیگنالهای دیگر میتوانند آنها را مختل کنند. دستگاههایی مانند یخچال یا لامپها، امواج الکترومغناطیسی خود را ارسال میکنند که باعث ایجاد اختلال در سیگنالدهی میشوند.
مایکروویو یکی از مهمترین مختل کنندههای سیگنال است؛ زیرا مقدار زیادی تابش الکترومغناطیسی را ساطع میکند؛ بنابراین هنگام برقراری تماسهای ویدئویی یا انجام کارهای مهم آنلاین از مایکروویو استفاده نکنید.
کارشناسان پیشنهاد میکنند که به جای تلفن همراه از تلفن ثابت برای برقراری تماس استفاده کنید تا میزان سیگنال دهی تغییر نکند.
برای افزایش سرعت اینترنت در خانه، مودم را به مکان بهتری منتقل کنید. انتقال آن از کف به یک میز یا قفسهای که کمی ارتفاع دارد میتواند به بهبود سیگنال دهی کمک کند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
۱.تنظیم کانال مودم در با بررسی تمامی جوانب توسط نرم افزارهای وایفای انالیز،بعلت استفاده روز افزون از مودم نداخل سیگنال عادیترین علل کم شدن کیفیت سرعت و آنتن دهی وایفا میباشد
۲.تنظیم مودم برروی باندهای ۴۰ گیگاهرتز بهترین انتخاب میباشد
۳.فاصله مودم از دیوارها و زمین،بهترین حالت تا ۴۰سانتیمتر ،علت برگشت سیگنال به همان سیگنال ارسالی خود مودم که باعث کاری پایین میشود.این حالت موجب میشود مدار داخلی وایفا ایجاد حرارت بالا میشود.
۴.به حتم پر ایرادترین علتی که هم سرعت و آنتن دهی را بی کیفیت میکند به تلفنهای بیسیم مربوط است.علت باند فرکانسی گوشیهای بیسیم تلفن ثابت در طراحی و انتخاب باند غرکانسی میباشد.بهترین راه امتحان خاموش کردن تلفنهتی بیسیم و تست مودم
۵.برای بالا بردن سرعت اینترنت اولین پریز تلفن ورودی سیم تلفن را برای وصل نمودن مودم انتخاب کرده و انتخاب کمترین پریز تلفن در مسیر محدوده تلفن