به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جلسه شورای عالی قضایی که دیروز برگزار شد، بر ساماندهی وضعیت خدمات فروش بلیت اربعین تاکید و سازمانهای مرتبط با این موضوع را موظف به انجام وظایفشان کرد.
به همین دلیل در جلسه ای که با حضور معاونت نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور، سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری، مدیر کل تعزیرات استان تهران، بازرس کل امور راه و شهرسازی و سرپرست دادسرای فرودگاه و فرمانده پلیس فرودگاه و مدیران شرکتهای هواپیمایی و برخی مدیران سازمان هواپیمایی در محل سازمان هواپیمایی کشوری برگزار شد.
برای بررسی و فرآیند این جلسه و اینکه چه تصمیماتی برای نظارت ویژه بر بازار عرضه بلیت سفر اربعین اتخاذ شده است، به سراغ معاون امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور رفتیم.
غلامعباس ترکی معاون امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: سازمان بازرسی کل کشور عملکرد دستگاههای مسئول در هماهنگی پروازهای سفر اربعین را با دقت نظارت، پیگیری و مورد مطالبه قرار می دهد.
وی افزود: سازمان هواپیمایی کشوری، مطابق قانون، مسئولیت نظارت بر عملکرد شرکت های هواپیمایی، آژانسهای فروش بلیت و سامانههای اینترنتی رزرو بلیت را بر عهده دارد و باید ضمن نظارت مستمر، با هرگونه تخلف در فروش و عرضه بلیت سفر اربعین به طور قاطع برخورد و تخلفات را به مراجع ذیربط گزارش کند.
ترکی با اشاره به ورود سازمان بازرسی کل کشور به موضوع ساماندهی فروش بلیت ویژه سفر اربعین، گفت: با انجام اقدامات پیشگیرانهای که طی روزهای گذشته انجام شد؛ تعیین سقف قیمت، ممنوعیت عرضه اجباری بلیت و امتناع از فروش بلیت رفت و برگشت، و تمهید تسهیلات لازم برای بازگشت هشدارهای لازم به دستگاههای مربوط داده شد.
وی افزود: کمیته ویژه نظارت و پیگیری تخلفات و جرائم مرتبط با عرضه بلیت هواپیما با مسئولیت سازمان هواپیمایی کشوری و همکاری سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان حمایت از مصرف کنندگان و دادسرای فرودگاه تشکیل شد.
معاون امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور بیان کرد: جلسه ویژهای برگزار و در آن مسئولیت دستگاههای ذیربط برای نظارت بر عملکرد ایرلاینها، آژانسهای هواپیمایی و سامانههای رزرو بلیت مشخص و کمیته ویژهای برای رصد و پایش عرضه بلیت تشکیل شد.
وی افزود: نماینده بازرسی امور راه و شهرسازی سازمان بازرسی کل کشور ضمن حضور در این کمیته نظارت لازم را به عمل خواهند آورد.
ترکی ادامه داد: پس از تبیین مصوبات این جلسه تعداد شرکتهای هواپیمایی مسئول حمل و نقل در ایام اربعین حسینی به 12 شرکت افزایش یافت.
وی افزود: نظارت مستمر سازمان هواپیمایی کشوری بر عملکرد ایرلاین ها برای عرضه بلیت دو سره به متقاضیان بدون محدودیت های اجباری، لغو کلیه پروازهای چارتری در ایام اربعین و معرفی شرکتهای هوایی متخلف به سازمان تعزیرات حکومتی، انجام بازدیدهای میدانی نمایندگان اعضای کمیته نظارت در قالب گشتهای مشترک تعزیرات و بازرسی کل کشور و سازمان حمایت طی ایام اربعین از دفاتر آژانسهای هواپیمایی و شرکتهای هواپیمایی و نظارت جدی بر سامانه های رزرو بلیت، موتورهای جستجو و اپلیکیشنها و ارسال گزارشهای تخلفاتی به سازمان تعزیرات حکومتی جهت برخورد قاطع با متخلفان از نتایج مهم جلسه امروز بود.
معاون امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد: ایجاد محرومیتهای بازدارنده برای شرکتهای هواپیمایی متخلف از سوی سازمان هواپیمایی علاوه بر مجازاتهای قضایی و تعزیراتی، اطلاعرسانی عمومی صحیح به زوار محترم درباره برنامه زمانی فروش بلیت مخصوص ایام اربعین از ۲۸ شهریور لغایت ۱۰مهر، قیمت مصوب رفت و برگشت و یکسره و مراجع رسیدگی کننده به شکایات مردمی و تلفنهای پاسخگویی از دیگر نتایج جلسه مشترک با مسئولان بود.
انتهای پیام/