به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،اکبر انبارته معاون فرماندار هشترود در جلسه کار و اشتغال شهرستان با بیان اینکه با این مبلغ برای ۴۸۹ ایجاد اشتغال شده افزود: این طرحها در و تسهیلات در قالب پایدار روستایی و عشایری، اشتغال فراگیر و مشاغل خانگی میباشد.
او با بیان اینکه شهرستان هشترود در جذب تسهیلات عملکرد خوبی داشته است افزود: مسئولین شهرستان در جذب سرمایه گذار تلاش میکنند، ولی گاها دیده میشود که بعضی از ادارات وبانکها در پرداخت تسهیلات وانجام امورات اداری چندان مطلوب وقابل قبول انجام وظیفه نمیکنند واین کار موجب میشود که سرمایه گذار از سرمایه گذاری دراین شهرستان پشیمان شود ودر شهرهای دیگر سرمایه گذاری نماید.
او خاطر نشان کرد: مسئولان باید با نگاه اقتصادی به حوزه اشتغال زایی وتوسعه منطقه باشندودر توسعه پایدار منطقه هرچه در توان دارند به کار گیرند، چون اگر توسعه پایدار روی دهد باعث خواهد شد که مهاجرتها معکوس کاهش گرددواین کار موجب پیشرفت منطقه وآبادانی وعمران روستاها را فراهم میسازد.
معاون فرماندار هشترود اظهار امیدواری کرد وگفت:بانکها در کمک به سرمایه گذاران از هیچ کمکی دریغ نکنند وسلیقهای عمل ننمایند وتلاش کنند که سرمایه گذار جذب شود ونه اینکه با یک اهمال کاری موجب شوند که سرمایه گذار از منطقه برود.
انبارته در ادامه به مدیریت صحیح در واگذاری تسهیلات توسط ادارات نیز پرداخت وگفت:باید ادارات فردی را که برای دریافت تسهیلات معرفی میکنند از همان زمان طرف را راهنمایی کنند که تسهیلات را در اموری که تقاضا داده است به کار گیرد. به عنوان مثال فردی تقاضای تسهیلات دامداری کرده است، گاها دیده شده است که همان تسهیلات را درجاهای دیگر به کار گرفته است واصلا در زمینه اشتغال نیز حرکتی انجام نداده است واین جاست که اداره متولی باید در معرفی وپرداخت تسهیلات جدیت نشان دهند.
هم اکنون در شهرستان هشترود ۳ هزار و ۴۱۳ کارگاه وجود دارد که از این تعداد ۲ هزار و ۳۱۳ کارگاه فعال و مابقی نیمه فعال هستندوهمچنین ۳ هزار و۴۱۷ نفرمشغول بکار هستند.
انتهای پیام/