به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت مایکروسافت یکی از غول های فناوری دنیا است که سخت افزارها و نرم افزارهایی که تولید کرده هم اکنون در دسترس تمامی کاربران در سراسر جهان قرار دارد. از لپتاپهای مایکروسافت که به عنوان محصولاتی پر امکانات در مقایسه با رقبای خود شناخته می شوند گرفته تا ویندوزهای پرکاربرد که همگی ساخته این شرکت هستند.
حالا شرکت مایکروسافت کنفرانسی را برگزار کرده که در آن از جدیدترین محصولات شرکت خود رونمایی کرده است. در این کنفرانس ساتیا نادلا درباره همه این دستگاه ها توضیحی را ارائه داد و گفت: قرار است با قابلیت های هوش مصنوعی دستگاه های خوبی را در اختیار همه کاربران قرار دهیم و همه مردم بتوانند از آن استفاده کنند. ما خیلی خوشحالیم که در خدمت شماییم و امیدواریم که با این دستگاه های جدید محصولات بسیار خوبی خلق کنید.
در ادامه این خبر اطلاعات محصولات جدید رونمایی شده توسط مایکروسافت به تفصیل آورده شده است.
طراحی صفحه کلید و قلم در سرفیس پرو 8 شبیه یه سرفیس پرو ایکس شده است، از پردازندههای نسل 11 اینتل استفاده میکند و به صفحه 120 هرتزی مجهز شده است. سرفیس پرو جدید نمایشگر ۱۳ اینچی و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، حاشیههای بسیار باریکی دارد. درگاه USB-A در نسل جدید سرفیس پرو وجود ندارد و دو درگاه تاندربولت ۴ در این دستگاه تعبیه شده است. پردازنده Core نسل ۱۱ اینتل در سرفیس پرو ۸ قرار داده شده و حافظه SSD آن هگ قابل تعویض است.
مایکروسافت میگوید سرفیس پرو ۸ در پردازشهای CPU محور ۷۰ درصد و در پردازشهای گرافیکی ۴۰ درصد قویتر و سریع تر از نسل قبل است.
سرفیس لپتاپ استودیو را با پردازندههای Core i5 و Core i7 نسل یازدهم اینتل به بازار می فرستد. مدلهای مجهز به پردازندههای Core i5 از گرافیک Iris Xe بهره میبرند، اما در نسخههای مجهز به پردازندههای Core i7 کاربران به گرافیک RTX 3050 Ti با ۴ گیگابایت حافظه اختصاصی دسترسی پیدا میکنند.
این محصول در نسحههای مجهز به ۱۶ و ۳۲ گیگابایت رم روانه بازار میشود و از حداکثر ۲ ترابایت حافظه SSD قابل تعویض بهره میبرد. قیمت پایه این محصول برابر ۱,۵۹۹.۹۹ دلار است.
سرفیس پرو ایکس هم در این رویداد معرفی شد که با ویندوز ۱۱ به دست کاربران میرسد. این دستگاه از شبیهساز ۶۴ بیتی برای پشتیبانی از اپلیکیشنهای بیشتر پشتیبانی میکند. سرفیس پرو ایکس با اپلیکیشنهای بیشتری سازگار است.
سرفیس پرو ایکس با چیپ SQ1 مایکروسافت یا چیپ جدیدتر SQ2 قابل سفارش است. البته مایکروسافت یک مدل از این محصول را معرفی کرده که تنها به وایفای مجهز است و از شبکههای مخابراتی پشتیبانی نمیکند. این مدل قیمت پایه ۸۹۹ دلاری دارد.
دستگاه Surface Laptop Studio به پردازندههای نسل 11 اینتل، کارت گرافیک RTX 3050 Ti مجهز شده، صفحه نمایش Surface Laptop Studio 14.4 اینچ مایکروسافت پشتیبانی از Thunderbolt 4 را به Surface Laptop Studio اضافه کرده است. این دستگاه از قلم هم پشتیبانی می کند.
دستگاه Surface Laptop Studio در حالت لپتاپ، یک لپتاپ عادی است که در این حالت می توان از کیبورد و یک تاچ پد جدید با بازخورد هپتیکی در آن استفاده کرد. در حالت استیج میتوان زاویه را به گونهای تنظیم کرد که بهترین عملکرد را برای گیمینگ، استریم یا ارائه پروژهها داشته باشد. در این حالت کیبورد دستگاه به طور کامل پوشانده میشود. در حالت استودیو هم یک تبلت است و دستگاه به طور کامل تغییر شکل میدهد.
این محصول دو پورت USB 4 با پشتیبانی از این فناوری دارد. به پورت سرفیس کانکت برای شارژر و جک ۳.۵ میلیمتری هدفون هم مجهز شده است. این دستگاه هم مثل سرفیس پرو ۸ از پورتهای تاندربولت استفاده می کند. پشتیبانی از تاندربولت ۴ به معنای اتصال آن به نمایشگرهای خارجی ۴K یا GPUهای خارجی قدرتمند است.
این دستگاه از قلم پشتیبانی می کند و به صورت بی سیم می توان آن را به سرفیس وصل و شارژش کرد. دوربین مایکروسافت Surface Duo 2 توسعه پیدا کرده و در آن از لنز تله فوتو و اولترا واید استفاده شده است. قابلیت دراگو درایوز هم در این دستگاه وجود دارد. مایکروسافت Surface Duo 2 به صورت پیش فرض دارای ویندوز ۱۱ را هم به صورت پیش فرض بوده و صفحه نمایش نمایش آن ۹۰ هرتزی است. به پشت لولای Surface Duo 2 صفحه نمایشی برای نمایش نوتیفیکیشها اضافه و در دو رنگ عرضه شده است.
مایکروسافت Surface Duo 2 نازک ترین دستگاه 5G دنیا بوده که پردازنده اسنپدراگون ۸۸۸ در آن استفاده شده است. این محصول مایکروسافت با قیمت پایه 1499 دلار به بازار خواهد آمد و برای دستگاه هایی با حافظه داخلی 512 گیگابایت 1799 دلار است.
مشخصات دوربینهای Surface Duo 2 عبارتند از: دوربین 16 مگاپیکسلی اولتراواید، دوربین 12 مگاپیکسلی واید، دوربین 12 مگاپیکسلی تلهفوتو و دوربین سلفی 12 مگاپیکسلی که در این دستگاه تعبیه شده و کاربران می توانند تصاویر با کیفیتی را به وسیله آن ها ثبت کنند.
در دستگاه سرفیس گو 3 قابلیت کنترل دستگاه توسط والدین وجود دارد و خانواده ها می توانند دسترسی فرزندشان به قابلیت های این دستگاه و اینترنت را محدود کنند. بدنه ماوس از پلاستیک بازیافتی ساخته شده که از کف اقیانوس ها جمع شده اند. قابلیت های مخصوص معلولین هم در این دستگاه ها تعبیه شده که آنها هم بتوانند از این دستگاه ها بدون مشکل استفاده کنند. صفحه هایی ساخته شده اند که روی کلیدهای مختلف قرار میگیرند تا شخص معلول یا ناتوان میتوانند با لمس آنها کارهای خود را پیش ببرند برای افراد کوررنگ هم این استیکرها مورد استفاده قرار میگیرد.
سرفیس گو ۳ از پنل لمسی پیکسلسنس با وضوح ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسلی معادل فول اچدی استفاده میکند. این دستگاه از ۴ یا ۸ گیگابایت حافظه رم بهره میبرد و درگاه USB-C و سرفیس کانکت دارد. عمر باتری سرفیس گو ۳ هم حدود ۱۰ ساعت است.
سرفیس گو ۳ بدنهای از جنس آلیاژ آلومینیوم خواهد داشت و از تراشه TPM 2.0 بهره خواهد برد. وزن این لپتاپ ۵۴۴ گرم است و ضمن پشتیبانی از صدای دالبی دو میکروفن دارد. سرفیس گو ۳ در مدلهای ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی SSD عرضه میشود و یک مدل ۲۵۶ گیگابایتی هم خواهد داشت.
نسخه وای فای سرفیس گو ۳ با پردازنده پنتیوم، ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی با قیمت پایه ۴۰۰ دلار روانه بازار میشود. مدل Core i3 با ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی با قیمت ۶۳۰ دلار فروخته خواهد شد. قیمت مدل LTE هم ۱۰۰ دلار از مدلهای وایفای گرانتر خواهد بود.
قلم هوشمند «اسلیم پن ۲» با بازخورد لمسی فوق العاده هم در این رویداد معرفی شد که احساس نوشتن با قلم واقعی را به کاربر می دهد. این قلم به تراشه سفارشی مایکروسافت G6 و موتور هپتیکی مجهز است. فهرست دستگاههایی که از اسلیم پن ۲ پشتیبانی میکنند عبارتند از:
این قلم در قسمت بالای کیبورد سرفیس پرو ۸، برای قرارگیری قلم طراحی شده است که به صورت مغناطیسی در محل طراحی شده قرار میگیرد. زمانی که اسلیم پن ۲ در محل قرارگیری طراحی شده قرار بگیرد، شارژ میشود همچنین امکان شارژ شدن از طریق پورت USB-C را نیز دارد. اسلیم پن ۲ از بلوتوپ ۵ پشتیبانی می کند و با هر بار شارژ شدن تا ۱۵ ساعت پاسخگوی نیاز کاربران است.
امکان پیش سفارش اسلیم پن ۲ با قیمت ۱۲۹.۹۹ دلار از طریق وبسایت مایکروسافت از امروز در دسترس کاربران قرار دارد.
گزارش از مائده زمان فشمی
انتهای پیام/