به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،امروز در جلسه انجمن کتابخانههای عمومی شهرستان اسدآباد از دو کتاب «نگاهی به خاطرات زنان دفاع مقدس» و از «تیر تا شهریور» به قلم «منصورعلی استواری» نویسنده اسدآبادی رونمایی و همچنین از «پروانه شفیعینیا» و «فاطمه بگزاده» نویسندگان بومی و فعال حوزه دفاع مقدس قدردانی شد.
رئیس اداره کتابخانههای عمومی شهرستان اسدآباد در این نشست اظهار داشت: طرح کتابخانه استاندارد اسدآباد پس از ۱۰ سال با همکاری نماینده مردم اسدآباد در مجلس، فرمانداری و اداره کل کتابخانههای عمومی استان همدان از سر گرفته شد و ۲۰ میلیارد ریال به آن اختصاص یافت.
مهدی مرادیان تمجید با بیان اینکه برای تکمیل این طرح ۹۰ میلیارد ریال دیگر اعتبار نیاز داریم افزود: امیدواریم در سال آینده این پروژه به بهرهبرداری رسیده و مردم از آن بهره ببرند همچنین در شهر اجین هم ساخت کتابخانه دنبال میشود و در شهر جدید پالیز هم نیاز به احداث کتابخانه عمومی داریم.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان همدان اظهار داشت: کتابخانههای عمومی به وای فای رایگان برای استفاده بهتر از بستر فضای مجازی مجهز شدند تا کاربران بتوانند از خدمات مجازی بهره ببرند.
عاطفه زارعی افزود: پایگاه اطلاعاتی لاتین و فارسی زبان را به صورت رایگان در اختیار اعضای کتابخانههای عمومی به ویژه دانشجویان، محققان و اساتید دانشگاه قرار داده شده است.
او با اشاره به اینکه تمام بخشهای کتابخانهای در کتابخانه استاندارد اسدآباد دیده شده است تصریح کرد: امید است با تأمین به موقع بودجهها بتوانیم این پروژه را به ثمر برسانیم.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان همدان با بیان اینکه اعضا در داخل کتابخانه باید احساس مطلوبی داشته باشند ادامه داد: امیدواریم در شهر پالیز حداقل یک کتابخانه ۲۸۰ متر مربعی با دو سالن مطالعه ویژه بانوان و آقایان داشته باشیم.
زارعی با اشاره به اینکه در هفته دفاع مقدس، ویژه برنامههای متنوعی در نظر گرفته شده است خاطرنشان کرد: دفاع مقدس الگویی برای ما است که امروز میتوانیم از آن برای مقابله با جنگ نرم بهره ببریم.
پالیز و آجین صاحب کتابخانه عمومی میشوند
فرماندار شهرستان اسدآباد با بیان اینکه دفاع مقدس درخشانترین رویداد انقلاب اسلامی است اظهار داشت: هفته دفاع مقدس فرصتی است که فرهنگ جهاد و شهادت را ترویج و آن را به نسلهای آتی به بهترین شکل ممکن منعکس کنیم.
سعید کتابی با بیان اینکه شهرستان اسدآباد در حوزه کتاب دفاع مقدس در استان مطرح و پیشگام است افزود: در حال حاضر علاوه بر کتابهای چاپ شده در حوزه دفاع مقدس، چندین کتاب نیز در دست بررسی است تا به مرحله چاپ برسد.
او تأکید کرد: در ایام شیوع بیماری کرونا کتابخانههای عمومی شهرستان به همت کتابداران که در خط مقدم ترویج فرهنگ مطالعه هستند، به ارائه خدمات پرداختند و اجازه تعطیلی در این حوزه را ندادند.
فرماندار اسدآباد با بیان اینکه باید هر چه سریعتر مکان مناسبی را برای کتابخانه در شهر پالیز در نظر گرفت گفت: عنوان تنها شهر بدون کتابخانه زیبنده شهرستان اسدآباد نیست و شهرستان تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا کتابخانه مناسبی احداث شود.
همچنان خاطرات نگفته رزمندگان باقی است
امام جمعه اسدآباد نیز اظهار داشت: آثار گرانقدری از خاطرات، رفتارها و الگوهای جوانان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس بر جای مانده است، اما هنوز سرمایههایی وجود دارد که باید به ثبت برسد و در این راه باید تلاش کرد.
سید موسی حسینیمجد افزود: یکی از آسیبهای موجود این است که مطالب و آثار باید به دور از تحریف باشد و هنرمندانه حقایق به تصویر کشیده شود تا به صورت جذاب و جوان پسند به جامعه ارائه شود.
او تصریح کرد: هرچه برای کتابخانههای عمومی گام برداشته شود بازهم کافی نیست، در اسدآباد هشت دانشگاه ملی و دانشکده، دو حوزه خواهران و برادران وجود دارد بنابراین به کتابخانه بسیار نیاز داریم.
۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای کتابخانه استاندارد اسدآباد
نماینده مردم شهرستان اسدآباد در مجلس گفت: رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب به علم توجه ویژه داشتند و علت تسلط دنیای غرب در حوزههای مختلف را بها دادن به علما، کتاب و کتابخوانی دانستند. اگرچه آنها در حوزه اخلاقی و اعتقادی عقب هستند، اما توجه به عمل باعث موفقیت در حوزههای دیگر شده است.
کیومرث سرمدی افزود: سهم اسدآباد در حوزه کتابخانه و کتابخوانی به طور کامل محقق نشده است. شهر اسدآباد سالیان سال تنها یک کتابخانه دارد که به تازگی احداث کتابخانه استاندارد آغاز شده است.
واو افزود:علاوه بر ۲۰ میلیارد ریال اختصاص یافته، با پیگیریهای به عمل آمده ۲۰ میلیارد دیگر در نظر گرفته شده و در مجموع ۴۰ میلیارد ریال برای کتابخانه استاندارد اسدآباد منظور شده است.
منبع فارس
انتهای پیام/غ