به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علی نصیری، سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در پویش جهادی تزریق ۳۰۰ هزار دوز واکسن کرونا در ۲۶ پایگاه واکسیناسیون شهرداری تهران، گفت: با شروع دوره جدید مدیریت شهری یکی از برنامههای راهبردی در راس برنامهها، برداشتن بار کرونا از دوش دولت بود. این مهم با رویکرد فرماندهی و مدیریت واحد و یکپارچه انجام خواهد شد.
او افزود: برنامههایی در ۱۴۰ محور تدوین شده که عملیاتی خواهد شد. رویکردهای این برنامهها محله محوری و مشارکت مردمی، همبستگی بین دستگاههای حاکمیتی و خصوصی و اولویت بهداشت و پیشگیری بر درمان است.
نصیری ادامه داد: شهرداری پیش از این ۷۲ مرکز واکسیناسیون تامین کرده بود و علاوه بر تامین مکان، فعالیتهای دیگری مانند طرح غربالگری و شهید سلیمانی در سرای محلات، کمکهای مردمی، خدمات بهداشتی در گرمخانه ها، اقدامات داوطلبان، واکنش اضطراری محلات و انجام پویشهای مختلف و در اختیار قرار دادن ظرفیتها و مکانهای تبلیغات شهر به حوزه کرونا انجام داد.
او در ادامه با بیان اینکه حدود ۲ میلیون دُز واکسن در این مراکز تزریق شده، اضافه کرد: از امروز حرکت جدیدی در زمینه واکسن آغاز شده و ستاد کرونا تهران پویشی در نظر گرفته که طبق آن تا ۱۰ مهر در استان تهران هیچ فرد بالای ۱۸ سالی که حداقل دُز اول واکسن را تزریق نکرده، وجود نداشته باشد. برای این منظور ظرفیت ۷۰۰ هزار دُز در ۱۰ روز از سوی ستاد کرونا اعلام شد.
سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران عنوان کرد: اعلام آمادگی کردیم که نه فقط با تامین مکان بلکه با تامین صفر تا صدی امکانات و تامین واکسن از سوی وزارت بهداشت ۳۰۰ هزار دُز واکسن تزریق کنیم. هزار و ۲۰۰ دُز واکسن از دیروز در مراکز تزریق شده و ۱۳ مرکز ثابت شهری، ۳ مرکز خودرویی جدید و ۱۰ خودرو ون برای خدمات در نزدیکترین محل به گروههای هدف در نظر گرفته شد.
او در پایان گفت: قرار است گروههای آسیب پذیر مانند معتادان، کارتن خواب ها، معلولان، سالمندان و ایثارگران را در محل اسکان آنها واکسینه کنیم.
انتهای پیام /