احمد هاشمی با اشاره به گزارش‌های کشوری ، از کاهش آمارفوتی، بستری و بیماران سرپایی مبتلا به کووید ۱۹ در خراسان شمالی خبرداد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،   احمد هاشمی  رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی  گفت : بیمارستان‌های مربوط به پذیرش بیماران کرونایی بازهم نسبت به هفته گذشته خلوت‌تر شده است.


بیشتر بخوانید 


او اضافه کرد: امار تست‌های مثبت بیماران کرونایی در حال حاضر به ۲۲ درصد رسیده است که در مقایسه به هفته قبل رقم خوبی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: عدد R در استان نسبت به هفته گذشته تغییری نکرده است و روی ۱.۱ دهم فعلا پایدار است و انشالله با شرایط پایدار فعلی کمتر هم خواهد شد.

احمد هاشمی با اشاره به این که یکی از دلایلی که باعث می‌شود پیک ثبات داشته باشد، رعایت پروتکل‌های بهداشتی است، افزود: متاسفانه هنوزرعایت شیوه نامه های بهداشتی، استفاده ازماسک و دوری از تجمعات همچنان کم رنگ است و چنانچه بی توجهی‌ها به همین روال پیش برود، دچار مشکل خواهیم شد.

او گفت: طبق اخرین آمار رنگبندی، شهرستان‌های فاروج، گرمه و رازو جرگلان دارای وضعیت زرد و بقیه شهرستان‌ها نارنجی هستند.

هاشمی افزود: تا روز گذشته ۴۰۷ هزاردز واکسن تزریق شده است که از این تعداد حدود ۲۸۹ هزاردز اول و بیش از ۱۲۸ هزار نفر هم دز دوم واکسن را دریافت کردند.

او با توجه به این که بیش از ۵۳ درصد از جمعیت هدف (بالای ۱۸ سال) در خراسان شمالی واکسینه شده اند، ادامه داد: واکسیناسیون بین ۱۵ تا ۱۸ ساله هم شروع شده است و انشالله در روز‌های آینده واکسن بیشتری وارد می‌شود.

او با اشاره به این که هم اینک ۳۶۶ بیمار کرونایی در بیمارستان‌ها بستری هستند، گفت : درشبانه روز گذشته ۸۶ بیمار کرونایی جدید شناسایی و در بیمارستان بستری شدند.

او ادامه داد: در هفته گذشته فقط یک روز ۸ نفر فوتی داشتیم که با وجود کاهش آمار فوتی‌ها به شرایط نسبتا پایداری از بیماری کرونا می‌رسیم.

او با اشاره به این که روزانه همچنان بیش ۱۰ هزار دز واکسن تزریق می‌شود، تصریح کرد: روزانه یک ونیم درصد از جمعیت بالای ۱۸ سال استان واکسینه می‌شوند که از هدف گذاری وزارت بهداشت بیشتر است.

او با اشاره به این که در شیروان هم تحرکات خوبی برای واکسیناسیون داشتیم، افزود: روزانه ۱۵۰۰ دز واکسن تزریق می‌شود و یکی از دلایل آن واکسیناسیون خانه به خانه به ویژه در روستا‌ها است.

او با رضایت از روند واکسیناسیون  گفت : فعلا نیازی به ایجاد مرکز جدیدی برای واکسیناسیون نداریم، چون نه از تجمع خبری است و نه انتظار‌های طولانی و مراجعه کنندگان ۵ تا ۱۰ دقیقه بیشتر منتظر نمی‌مانند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به این که استقبال مردم در گرمه، جاجرم و مانه و سملقان از واکسیناسیون بسیار خوب بوده است، گفت در حال حاضر واکسن به تعداد کافی در استان وجود دارد وحتی برخی از شهرستان‌ها مانند گرمه حدود ۷۰ درصد از جمعیت هدف آنان واکسینه شده اند.

انتهای پیام/ه 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.