به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،سیدجواد موسوی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی گفت : محوطه باستانی «فیروزآباد» به سایت موزه گردشگری تبدیل میشود و با توجه به وجود ظرفیتهای مختلف در محوطه باستانی فیروزآباد، نیازمند همت و همراهی مسئولان محلی برای تحقق این امر مهم هستیم.
او با بیان اینکه در فاز اول ۶۴۰ میلیون ریال اعتبار برای گمانهزنی محوطه باستانی فیروزآباد در نظر گرفته شده است، افزود: پس از دریافت دادههای این گمانهزنی، زمینه حضور مراکز تحقیقاتی از دانشگاهها فراهم و این منطقه به یک مکان گردشگری تبدیل میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی در حاشیه این مراسم درخصوص فرصتهای گردشگری بخش شهرآباد ادامه داد: ظرفیتهای توریستی بخش شهرآباد استثنایی است و ما آمادگی داریم نسبت به تهیه طرح جامع گردشگری بخش شهرآباد اقدام کنیم.
بیشتر بخوانید
موسوی در خصوص محروم بودن بخش شهرآباد از وجود اقامتگاه بومگردی بیان کرد: توسعه گردشگری به دست مردم است و هر درخواستی در این خصوص به دست ما برسد کاملا همکاری میکنیم و مسیر را برای علاقهمندان هموار خواهیم کرد.
او با بیان اینکه کفه نمکی روستای رحمانیه یک ظرفیت ملی است، تصریح کرد: اولین بار این ظرفیت توسط ما و گروهی از علاقهمندان به عکاسی از شب در دل کویر، در نیمه ماه رمضان شناسایی شد.
همچنین حجت الاسلام نیکبین، نماینده مردم کاشمر، خلیلآباد و بردسکن در مجلس شورای اسلامی در این مراسم خواستار توجه بیشتر به محوطه تاریخی فیروزآباد بردسکن شد.
در ادامه مجتبی شاکری فرماندار بردسکن با بیان اینکه ۲۲۰ اثر تاریخی در شهرستان بردسکن وجود دارد که از این تعداد ۳۰ اثر دارای شماره ثبت ملی هستند، گفت: ضروری است دیگر آثار تاریخی شهرستان نیز در فهرست آثار ملی به ثبت برسند.
او افزود: تمام ادارات مرتبط در شهرستان خود را موظف میدانند در تحقق راهاندازی سایت موزه فیروزآباد، همکاری داشته باشند.
در این مراسم کلنگ فاز نخست احداث موزه میراث فیروزآباد در قالب طرح گمانه زنی محوطه باستانی به زمین زده شد. در فاز دوم نیز مطالعات ژئوفیزیک محوطه انجام و گام عملیاتی راه اندازی موزه برداشته میشود.
انتهای پیام//م.م