علی فیضی، مدیر کل سازمان انتقال خون خوزستان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با بیان اینکه نیاز به خون و فرآوردههای خونی نیاز همیشگی استان است، گفت: مصرف روزانه خون در بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ واحد است که میزان بالای مصرف این فرآورده را نشان میدهد.
او با بیان اینکه در نیمه نخست امسال میزان اهدای خون ۴ هزار واحد در مقایسه با مدت مشابه پارسال افزایش یافته است، افزود: با توجه به وسعت و گستردگی خوزستان و اینکه معین سایر استانها هستیم، بیماران زیادی از استانهای همجوار از جمله؛ ایلام، لرستان، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد برای درمان به این استان سفر میکنند و همین امر سبب شده مصرف خون و فرآوردههای خونی نیز افزایش یابد.
ضمن اینکه با وجود ۵۲ بیمارستان بزرگ و معین شامل؛ بیمارستان ابوذر اهواز در جنوب غرب، بیمارستان گلستان در بخش حوادث و تروما و بیمارستان آیت الله طالقانی در بخش سوانح و سوختگی و ... در خوزستان و همچنین بیماری کرونا ویروس و سایر شرایط خاص نیاز به خون بیشتر احساس میشود.
فیضی با اشاره به مشارکت بسیار خوب مردم در زمینه اهدای خون اظهار داشت: در مناسبتهای فرهنگی و مذهبی نظیر اربعین حسینی، تاسوعا و عاشورا، هفته دفاع مقدس و... کارکنان بسیاری از دستگاههای اجرایی، بسیجیان و... در قالب نذر خون نسبت به اهدای خون اقدام میکنند، ولی انتظار داریم رسانههای ملی و استانی و شبکههای مجازی در تشویق و ترغیب مردم برای این امر انسان دوستانه ب ویژه روزهای پایانی ماه صفر و اربعین حسینی همکاری بیشتری داشته باشند.
این مقام مسئول برخورداری افراد اهداکننده خون از وزن بالای ۵۰ کیلوگرم، نداشتن بیماریهای قلبی-عروقی، نداشتن بیماری فشار خون، نداشتن دیابت پیشرفته و بیماران خاص نظیر مبتلایان به سرطان و... را از شرایط اهدای خون عنوان و تصریح کرد: بیماران کرونایی هم میتوانند یک ماه پس از بهبود نسبت به اهدای خون اقدام کنند، همچنین مردها هر ۳ ماه یکبار و بانوان هر ۴ ماه یکبار مجاز به مشارکت در این امر انسان دوستانه هستند.