به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر با دقت به محیط پیرامون خود دقت کرده باشیم، دایره لغات تخصصی مان به مدد فناوری اطلاعات در حال گسترش میباشد. هرچند ممکن است هریک از این شبکه های اجتماعی بستر مناسبی برای ارتباطات اجتماعی نباشند خصوصا شبکه هایی که بومی نیستند و نظارتی بر آن ها صورت نمی گیرد اما به هر حال زندگی اکثر ما با این شبکه ها گره خورده است. در این نگارش به آموزش اصطلاحات عمومی شبکه اجتماعی اینستاگرام که در بیشتر شبکههای اجتماعی و پیام رسان به یک معنا و مفهوم میباشد، میپردازیم:
بیشتربخوانید
حساب کاربری (Profile): یا حساب شخصی میباشد که شامل پست ها، استوریها و اطلاعات بیوگرافی کاربرمی باشد.
خانه (Home): همان صفحۀ اصلی است که در آن پست و استوری دنبالشوندگان یا همان فالوئنیگهایمان را میبینیم.
اکسپلور (Explore): اکسپلور همان صفحۀ با نشان ذرهبین است که در کنار صفحۀ خانۀ قرار دارد. در اکسپلور میتوان نام کاربر یا شخص را جستوجو کرده یا پستهایی را که از نظر اینستاگرام کاربر جذاب میباشد قابل رویت خواهد بود.
پست (Post): محتواهایی که در صفحۀ اینستاگرام کاربر بارگزاری شود پست نامیده میشوند. این محتواها همیشه روی صفحۀ کاربر میمانند، مگر اینکه آنها را پاک یا آرشیو نماید.
استوری (Story): محتواهایی هستند که در صفحۀ اینستاگرام کاربر عمر یکروزه دارند و معمولاً به شرح حال وی اشاره دارد. البته با هایلایت کردن (Highlight) یک استوری میتوانیم آن را برگزیده و برای همیشه در صفحۀ خود نگهداری کند. هایلایت برای استوریها نقش آلبوم را بازی میکند. کاربر میتوانید یک یا چند هایلایت داشته باشد، برای هر هایلایت یک اسم انتخاب کرده و در هر هایلایت یک یا چند استوری را میتوان ذخیره کرد.
آی جی تی وی (IGTV): محتواهای ویدئویی بالای ۱ دقیقه هستند که با قابلیت تبدیل به آی جی تی وی در اینستاگرام بارگذاری میشوند.
نوتیفیکیشن (Notification): آخرین اطلاعات دربارۀ افرادی که کاربررا لایک یا دنبال کردهاند، برای وی کامنت یا نظر ثبت کرده و حتی به سؤالهای وی پاسخ دادهاند، در این قسمت وجود دارد.
فالو (Follow): زمانی که هر کاربر صفحه و اکانت کاربر دیگری را دنبال کند درواقع آن اکانت را فالو کرده است.
دنبالکنندهها (Followers): افرادی که پیگیر فعالیتهای کاربر در اینستاگرام هستند.
دنبال میکنید (Following): افرادی که کاربرفعالیتهای آنها را دنبال میکند
آنفالو (Unfollow): هنگامی که دیگر قصد دنبالکردن صفحهای را نداشته و فالوی خود را پس بگیرد به این کار وی آنفالوکردن یا دنبال نکردن میگویند.
بلاک (Block): اگر کاربر دوست نداشته باشد اکانتی محتواهای وی را ببیند یا بتواند به هر طریقی با وی در اینستاگرام در ارتباط باشد، میتوان روی کمک این گزینه حساب کرد. به این ترتیب آن صفحه حتی نمیتواند وی را در اکسپلور جستوجو کند.
آنبلاک (Unblock): هنگامی که کاربر صفحهای که قبلاً بلاک کرده بود از حالت بلاک خارج کند، آن صفحه را آنبلاک کرده است.
بلاک آنبلاک (Block-UnBlock): اگر کاربر بخواهد صفحهای که در فهرست فالوئرهای وی هست، محتواهای صفحه وی را نبیند، میتوان اول آن را بلاک و مجدداً آنبلاک کند. به این ترتیب نه فالور هایش محتوای آن صفحه را دیده و نه بالعکس.
منبع: پایگاه اطلاعرسانی پلیس فتا
انتهای پیام/