به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، مسئولان نظام آموزشی معتقدند تمام جوانب برای حضور دانشآموزان در مدارس رعایت میشود و از سوی خانوادهها این سوال مطرح میشود که چه تضمینی برای مصون ماندن فرزندانشان از کرونا و رعایت کامل دستورالعملها در مدارس وجود دارد؟
در وهله اول باید گفت با توجه به اینکه حضور در مدارس به صورت کاملا پاره وقت و با معدود نفرات است ضروریست که والدین حس اعتماد به تصمیم گیران و نظام آموزشی را در خود تقویت کنند؛ البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که فرآیند حضور دانشآموزان در مدارس با اهتمام کارکنان آموزشی نسبت به سلامت و ایمنی دانشآموز همراه خواهد بود؛ مضاف بر اینکه کمیته سلامت مدارس پیش ازبازگشایی مراکز تحصیلی میزان آمادگی را در این کانونهای یادگیری پایش و ضمن درج نتایج در سامانه نظارت، آغاز فعالیت حضوری را کلید زده است.
حبیب الله خجسته پور معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، گفت: آموزش حضوری دانشآموزان در مدارس با شیب ملایم اجرا میشود و والدین دانشآموزان را با اطمینان خاطر راهی خانه دوم کنند.
خجسته پور در خصوص شرایط بازگشایی مدارس، گفت: در شیوه نامههای ابلاغی همه جوانب بر پایه تأمین سلامت دانش آموزان استوار شده است و خانوادهها نباید مانع حضور فرزندانشان در مدارس شوند.
او با بیان اینکه یکی از ملاکهای اصلی حضور در مدارس، تعداد دانشآموزان است، گفت: سه سناریو برای حضور در مدارس تعریف شده و تنها کلاسهایی که ۱۵ نفر و یا کمتر دانشآموزان دارند به صورت حضوری و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار میشود.
خجسته پور روش تلفیقی و ترکیبی در بستر فضای مجازی و آموزش حضوری را یکی دیگر از سناریوی تعریف شده برای بازگشایی مدارس اعلام کرد و یادآور شد: در این روش دانشآموزان بر اساس تعداد کلاسها، گروهبندی میشوند و دو الی سه روز در هفته در مدارس حاضر میشوند و در کنار این ظرفیت از آموزش مجازی و شاد نیز بهرهمند میشوند.
خجستهپور تصریح کرد: برای کلاسهای با تراکم جمعیت بالا در حال حاضر روش غیرحضوری مطرح است و تصمیمگیری هم بر عهده ادارات آموزش و پرورش و اولیا و مربیان است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان گفت: شرط حضور در مدارس استفاده از ماسک است همچنین معلمان موظفند به منظور حصول اطمینان از سلامت دانشآموزان، آنان را از لحاظ بالینی پایش کنند.
او با بیان اینکه بخشی از آموزشها نیازمند حضور دانشآموزان در مدارس است، گفت: کارکنان آموزش و پرورش و افرادی که دستورالعملها را به رشته تحریر درآوردند همه جوانب برای سلامت دانشآموزان را سنجیدهاند از این رو خانوادهها باید با اطمینان خاطر فرزندان را راهی مدرسه کنند.
دانایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان نیز با بیان اینکه فرایند آموزش حضوری باید با رعایت شیوه نامهها اجرا شود، تاکید کرد: در بخشی از مدارس شرایط پذیرش حضوری دانشآموزان مهیاست؛ از این رو الزامیست این مدارس با حداقل تعداد و حداکثر رعایت فاصله اجتماعی به صورت حضوری برگزار شود.
او به ضرورت واکسینه شدن معلمان اشاره و تصریح کرد: معلمانی که واکسینه نشدند در معرض خطر هستند و باید زودتر برای واکسیناسیون اقدام کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه معلمان مدارس به نوعی همکاران مدافع سلامت هستند، تصریح کرد: سنجش روزانه دانشآموزان از مواردی است که باید به آن توجه شود و معلمان و کارکنان آموزشی باید از ورود دانشآموزانی با کوچکترین علامت به مدرسه جلوگیری کنند.
او با تأکید بر ضرورت پرهیز از عادی انگاری، گفت: هنوز در دوران سیر نزولی به سر میبریم و نباید این قضیه را فراموش کنیم که هنوز بیماران کرونایی زیادی در بیمارستان بستری هستند و باید رعایت پروتکلها با همان شدت ادامه یابد.
رضا چمن رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز با اشاره به اینکه به تدریج و با شیب ملایم باید سهم مجازی کمتر و عرصه حضور پررنگتر شود، افزود: در حال حاضر شرایط نسبتاً خوب است و باید با هم افزایی و تکیه بر ساز و کارهای هوشمندانه و منطقی، سایه استرس را از فضای اجتماعی، اقتصادی و آموزشی جامعه کم کنیم.
کلام آخر :
یکی از حوزههایی که پاندمی کرونا روی آن تاثیر مستقیم داشت حوزه آموزش بوده است؛ اگر چه که کشور ما به سرعت به پلتفرمها و روشهای جدید آموزش مجازی دست یافت، اما کماکان این جنس آموزش با تنگناهایی مواجه است که رفع آن، حضور در مدارس و بهرهمندی از آموزش حضوری را میطلبد؛ از این رو نظام آموزشی باید در کمترین زمان بستر را برای حضور پررنگ دانشآموزان فراهم کند و خانوادهها نیز موظفند به تصمیمگیریها اعتماد کنند تا ذیل چتر اطمینان و رعایت دستورالعملها دانش آموزان به محیط آموزشی که همانا رشد فکری، اجتماعی، در آن رقم میخورد بازگردند.
گزارش از محدثه عباسی
انتهای پیام/ح
تو روخدا مدرسه ها را ببندید
سوال من این هست جواب من بدیدلطفا
بخدا سه روزه از بس پنج ساعت سر موبایل بودم بخاطر کلاسای آنلاین سرگیجه و حالت تهوع گرفتم . وقتی امتحان داریم اشکم درمیاد ک باید اینهمه جزوه رو تو گوشی بخونم
منکه میدونم شما دردتون چیخ...نگرانین حضوری شع و فرصت تقلب از کف بره!! چطور وقتی میرید پارک و خوش میگذرونین کرونا نیست...بحث مدرسه ک میشه کرونا خیلی خطرناک میشه؟ یکم فکر کنید لطفا....
ما نیمه حضوری حالیمون نیس نمیتونیم واست دوجا خرج کنیم
دولت روحانی هم خوب بود برای ما پول دارها لطفا نظرم رو بگذارید
خودم رو خواهم کشت.
فقط مجازی
مجازی و آنلاین بهترین شیوه آموزشی برای تمام سنین در جهان است.