معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: ۱۰ درصد معلولان زیرپوشش بهزیستی را معلولان شنوایی اعم از ناشنوا و کم شنوا تشکیل می‌دهند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حمیدرضا علیزاده رضایی معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: هم اکنون ۱۳ هزار و ۶۰۰ ناشنوا و کم شنوا در  خراسان رضوی شناسایی شده که زیرپوشش خدمات مستمری و موردی هستند.

او با اشاره به شناسایی و پوشش ۱۳۲ هزار شهروند معلول استان در بهزیستی افزود: ۶ هزار نفر از معلولان شنوایی استان مستمری بگیر هستند.

معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به خدمات توانبخشی و کاشت حلزون به این گروه از معلولان ادامه داد: پارسال ۱۹ میلیارد ریال برای خرید سمعک و باتری آن برای کمک به معلولان شنوایی استان هزینه شد.

علیزاده رضایی بیان کرد: معلولان شنوایی دارای توانمندی‌های بسیار هستند و گرچه دچار ناتوانی می‌باشند، اما با استعداد‌های فراوان و ذهن پویا امکان فعالیت در زمینه‌های مختلف را دارند.


بیشتر بخوانید



او تصریح کرد: هم اکنون ۲۸۰ نفر از افراد معلول شنوایی زیرپوشش این نهاد دارای تحصیلات عالی و ۱۰۰ نفر نیز از آنان مشغول فعالیت حرفه‌ای ورزشی و جزو مدال آوران ملی و بین‌المللی هستند.

معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی تأکید کرد: ۶ مراکز روزانه با خدمات دهی به ۴۱۴ نفر در این گروه معلولان در این استان فعالیت دارند که ۳۷۶ نفر آنان ماهیانه ۱۲ تا ۱۳ میلیون ریال یارانه دریافت می‌کنند.

علیزاده رضایی با بیان اینکه دوران طلایی کاشت حلزون، در سنین زیر ۶ سال است اظهار کرد: با هدف پیشگیری از معلولیت شنوایی طرح غربالری شنوایی در بدو تولد برای نوزادان استان از سال ۱۳۸۴ آغاز شده و تاکنون پوشش مطلوبی را داشته است.

او افزود: ۲۵ درصد از افراد ناشنوا در حین تولد ناشنوا هستند و ۵۰ درصد معلولیت شنوایی ناشی از مشکلات ژنتیکی است.

هم اکنون ۱۹۲ هزار شهروند مددجو در خراسان رضوی زیرپوشش خدمات سازمان بهزیستی در این استان هستند.

انتهای پیام//م.م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.