سرهنگ احمد رحمانی رییس سازمان بسیج سازندگی سپاه شهدای آذربایجانغربی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه با اشاره به اینکه امسال پروژههای بسیج سازندگی، توسعه زیرساختهای روستایی به دلیل جلوگیری از مهاجرت بیرویه روستائیان به شهرها است گفت: ۷۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاها هزینه میشود.
وی با اشاره به اهم اقدامات بسیج سازندگی استان طی سال گذشته، اظهار داشت: طی سالهای گذشته بسیج سازندگی در امر محرومیتزدایی کمک شایانی به دولت کرده است.
وی تصریح کرد: همچنین در زمینه اشتغال، اقتصاد مقاومتی، جهش تولید و ساماندهی جوانان در گروههای جهادی اقدامات بسیار خوبی طی سال گذشته انجام گرفته است.
رییس سازمان بسیج سازندگی سپاه شهدای آذربایجانغربی با اشاره به پروژههای مورد بهرهبرداری قرار گرفته در استان بیان کرد: فلسفه وجودی بسیج سازندگی محرومیتزدایی است و به هیچ عنوان سود و منفعت برای افراد و یا سازمان خاصی مطرح نیست و هدف اصلی بسیج سازندگی رضایت مردم است.
وی با بیان اینکه محرومیتزدایی با مشارکت مردم امکانپذیر است، گفت: بسیج سازندگی برای افتتاح پروژههای خود هیچ کمک مالی از مردم دریافت نمیکند.
رحمانی با بیان اینکه بسیج سازندگی رقیب پیمانکاران نیست، بیان کرد: بسیج سازندگی پروژههایی که در مناطق صعبالعبور، کوهستانی، مرزی، حاشیه شهر و پروژههایی که برای پیمانکار صرفه اقتصادی ندارد به پایان میرساند و در این امر نیز به پیمانکاران نیز کمک میکنیم.
وی تصریح کرد: سال گذشته و امسال با اعتبارات قرارگاه حمزه سیدالشهدا و بسیج سازندگی و مشارکت خیران استانی بیش از یک هزار و ۵۰۰ خانه مددجویی احداث کرده و در اختیار خانوادههای بیبضاعت قرار داده شده است.
رحمانی عنوان کرد: علاوه بر آن تعداد زیادی پل روستایی را با کمترین بودجه تعمیر کرده و همچنین، احداث ۶ سالن ورزشی در شهرستانهای ارومیه، مهاباد و خوی از دیگر اقدامات بسیج سازندگی در استان بود.
وی با ابراز خرسندی از عملکرد مجلس سیزدهم، بیان کرد: امسال با توجه به پای کار آمدن مجلسی جوان و انقلابی علاوه بر بودجه استان که همه ساله برای محرومیتزدایی تخصیص مییافت، یک هزار میلیارد تومان برای محرومیتزدایی ابلاغ شده است.
رییس سازمان بسیج سازندگی سپاه شهدای آذربایجانغربی با اشاره به اینکه امسال پروژههای بسیج سازندگی بیشتر توسعه زیرساختهای روستایی به دلیل اشتغال و جلوگیری از مهاجرت بیرویه روستائیان به شهرها است، خاطرنشان کرد: در همین راستا امسال ۷۰۰ میلیارد تومان با سازمان آب منطقهای استان تفاهمنامهای منعقد شده تا آب در دسترس تمامی روستائیان قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: همچنین با اداره کل نوسازی مدارس نیز تفاهمنامهای در حال انعقاد است که تمامی کلاسهای کانکسی از سطح مدارس روستائیان در سطح استان برچیده شود.
رحمانی عنوان کرد: با توجه به اینکه آذربایجانغربی قطب تولید سیب و قطب نخست تولید طلا از معادن در کشور محسوب میشود، اما متاسفانه در شاخصهای توسعه رتبه آخر و در نرخ بیکاری رتبه اول کشوری دارد.
وی تاکید کرد: بنابراین باید مسئولان استانی و کشوری آسیبشناسی کرده و از ظرفیتهای استان در راستای اشتغالزایی استفاده کنند.
انتهای پیام/گ
انتهای پیام/گ