به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، شهرستان صومعهسرا با تولید سالانه بیش از ۲ هزار تن کدو یکی از قطبهای تولید این محصول کشاورزی در گیلان است.
احمد پادیاب، مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت: این مقدار کدوی تولیدی هم در داخل استان مصرف و هم به استانهای دیگر ارسال میشود.
او با بیان اینکه در چند سال اخیر کشت کدو به عنوان یک کشت درآمدزای تلفیقی با زراعت صنوبر در شهرستان صومعه سرا ترویج شده است، افزود: امسال ۱۸۰ هکتار از زمینهای کشاورزی صومعه سرا به کشت کدو اختصاص یافته که در مقایسه با پارسال ۵ درصد بیشتر است.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا تصریح کرد: برداشت کدو در هر هکتار ۱۵ تن است که پیشبینی میشود امسال ۲ هزار و ۷۰۰ تن کدو از باغهای شهرستان صومعه سرا برداشت شود.
کدو حلوایی، انجیری، سفید و کدوی استخوانی از انواع کدوهایی است که در شهرستان صومعه سرا تولید میشود.
بانوان صومعهسرایی از کدو انواع غذاها و شیرینیهای خوشمزه تهیه میکنند.
انتهای پیام/م.ی