به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، علی رمضانی مقدم رئیس آرد و نان اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: ۶ تیم بازرسی استانی متشکل از اداره کل غله، صمت، شبکه بهداشت و اتحادیه خبازان از ۴۱ واحد خبازی در شهرستان سوادکوه شمالی با رویکرد رعایت شیوه نامههای بهداشتی مقابله با ویروس کرونا، رعایت ساعت کار، تعطیلات خودسرانه، وضعیت وزن چانه و... بازدید کردند.
او افزود: ۴ واحد خبازی در اجرای این طرح در شهرستان سوادکوه شمالی به دلیل تعطیلی خودسرانه به تعزیرات معرفی و جریمه شدند.
رمضانی مقدم گفت: یک واحد بدلیل کسری وزن چانه، ۱ واحد بدلیل رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی، ۲ واحد به علت رعایت نکردن بهداشت محیط و ۱۹ واحد به دلیل حضور نداشتن متصدی جریمه شدند.
او افزود: طرح تشدید نظارت و بازرسی بر واحدهای خبازی به منظور چگونگی اجرای شیوه نامههای بهداشتی پیشگیری و کنترل بیماری کرونا در کنار سایر اقدامات و بازرسیهای ذاتی دستگاههای مرتبط از جمله دانشگاه علوم پزشکی و اداره صمت در شهرستانها در حال اجرا است.
انتهای پیام/س