به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت حلوای شکلات و فندق دعوت کرد.
برای تهیه این حلوای خوش طعم احتیاج داریم به:
آرد 250 گرم، آرد نخودچی 125 گرم، پودر شکر 80 گرم، روغن جامد 70 گرم، کره 50 گرم، فندق 100 گرم، شکلات تلخ 200 گرم، پودر دارچین 1 تا 2 قاشق چای خوری، پودر هل 1 قاشق چای خوری
در ادامه، مراحل تهیه حلوای شکلات و فندق را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/