به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، فیض ا... برزگر رئیس گروه بیماریهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: تجویز همزمان آن با داروهای ضدویروسی آنفلوانزا (به منظور درمان یا پیشگیری) نیز منعی ندارد و در ایجاد ایمنی زایی واکسنهای مذکور تداخلی ایجاد نمیکند.
بیشتر بخوانید
برزگر با بیان این که افراد با سابقه واکنشهای آلرژیک شدید به واکسن آنفلوانزا و یا هر یک از اجزای واکسن نمیتوانند این واکسن را دریافت کنند، اضافه کرد: افراد دارای حساسیت شدید و خفیف به تخم مرغ، افراد دارای سابقه بیماری گیلن باره، افراد دارای بیماری حاد متوسط یا شدید با یا بدون تب، ممنوعیت دریافت واکسن را دارند و یا با اعمال ملاحظات و دستورالعملهای مراقبتی میتوانند واکسن بزنند.
برزگراضافه کرد: در حال حاضر افراد مشکوک یا مبتلا به بیماری کووید ۱۹ تا زمان رفع علائم بیماری (حداقل ۲ هفته) مجاز به دریافت واکسن نیستند.
او ادامه داد: افراد در معرض تماس با افراد کرونا مثبت و افراد قرنطینه، پس از اتمام مدت قرنطینه به شرط نداشتن علائم بیماری کرونا میتوانند واکسن را دریافت کنند.
برزگر به جامعه اولویت دار تزریق واکسن آنفلوآنزا نیز اشاره و اعلام کرد: تزریق واکسن به گروههای اولویت دار نیز براساس دستورالعمل کشوری مورد تایید وزارت بهداشت خواهد بود.
رئیس گروه بیماریهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان این که هنوز واکسن آنفلوآنزا وارد استان نشده است، ادامه داد: پس از ورود واکسن براساس دستورالعمل های الحاقی ،تزریق واکسن برای افراد واجد شرایط انجام می شود.
انتهای پیام/د