فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان گفت: شهدا سرمایه‌های بزرگ کشور هستند و باید نام و یاد آنها در حافظه تاریخ برای همه عصرها و نسلها به درستی ماندگار شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، سردار مجتبی فدافرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان امروز در چهل و یکمین یادواره شهدای نوش آباد کاشان گفت: کشور ما در زمان جنگ ۲۳۰ هزار شهید داشت که ۲۳ هزارشهید آن از استان اصفهان و ۱۵۸ نفر آن‌ها از نوش‌آباد است که سیره و زندگی آن‌ها باید به نسل حال و آینده معرفی شود.

وی افزود: استان اصفهان در جنگ تحمیلی، ۴۸ هزار و ۲۰۰ جانباز و یک هزار و ۴۰۰ مفقودالاثر داشت که هنوز خانواده‌هایشان چشم انتظار برگشتن آن‌ها هستند. سه هزار و ۵۰۰ آزاده و هفت شهر بالای یک هزار شهید داریم که کاشان با ۱۸۰۰ شهید، بیشتر از برخی استان‌ها شهید دارد.

فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان، افزود: یک ششم شهدای دانش آموز کشور متعلق به استان اصفهان است. سه هزار و ۵۰۰ طلبه شهید، ۲۵۰ پزشک شهید و یک چهارم شهدای ورزشکار متعلق به استان اصفهان است و ۲۱۴ معلم شهید و ۴۹۵ دانشجوی شهید داریم.

فدا تصریح کرد: امروز یک هزار و ۵۹ خانواده با دو شهید، ۵۹ خانواده با سه شهید، هفت خانواده با چهار شهید، سه خانواده با پنج شهید و سه خانواده با شش شهید در استان داریم که این افتخار باید گفته شود تا نسل جوان بدانند آرامش و آسایشی که امروز داریم به برکت امام راحل و شهدا است.

وی تاکید کرد: مشکلات همیشه بوده و هست و ما با برگزاری این تجمع‌ها باید از شهدا و خانواده شهدا قدردانی کنیم، زیرا در زمانی که ما برای تهیه سیم خاردار هم در تحریم بودیم، آن‌ها جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان گفت: دوام هر حکومت به علم آن است و از این‌رو رهبر فرزانه انقلاب به پیشرفت علمی و جهش علمی تاکید می‌کنند. غربی‌ها به واسطه پیشرفت‌های علمی خود، ما را تحریم می‌کنند و بخشی از دنیا را در زیر سلط خود دارند و کشور‌ها را وابسته به خود می‌کنند.

فدا تصریح کرد: فرهنگ، دومین پارامتری است که می‌تواند یک کشور را حفظ کند و اگر این فرهنگ متصل به ایمان، نبوت و امامت باشد دنیا را در سیطره خود می‌گیرد. با فرهنگ مقاومت و ایستادگی است که همه دارایی خود را برای دفاع از دین و کشور فدا می‌کند و ۱۵۰۰ کیلومتر هجرت می‌کند تا با دشمن مقابله کنند.

وی تاکید کرد: شهدا نماد فرهنگ مقاومت و پایداری هستند و ۴۳ سال است که ظرفیت این فرهنگ بزرگ، جهان را پر کرده است. کشوری که در عین غافلگیری مورد حمله و هجوم قرار گرفت به برکت همین فرهنگ، پنجه در پنجه استکبار جهانی ایستاده و امروز پرتوان است.

فدا اظهار کرد: صدام با ارتش ۱۷۵ هزار نفری و ۳۵۰۰ عراده توپ و تانک و با پشتیبانی ۳۰ کشور دنیا به ایران حمله کرد، اما در دو عملیات فتح المبین و بیت المقدس ۷۰ درصد این ارتش از بین رفت.

فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان گفت: در زمان پذیرش قطعنامه، استکبار جهانی با حمایت خود، همه صدمات صدام را جبران کرد، اما زمانی که متوجه شد دیگر غلام حلقه به گوش نیست، همه ظرفیت‌های عراق را نابود کردند.

فدا افزود: شهدای نوش آباد، سبک زندگی و سیره اخلاقی و عملی آن‌ها باید در همه کوچه‌های شهر، معرفی شود که تا به امروز هم از این امر غفلت کردیم. خاطرات رزمندگان و تاریخ شفاهی جنگ در قالب شعر و فیلم و خاطره بازگو شود همانطور که حادثه کربلا توسط حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) به ما رسیده است.

وی تصریح کرد: آمریکا یک تک تیراندازی که مردم بی‌دفاع را در عراق و افغانستان مورد حمله قرار می‌داد با ۱۸۰ شلیک موفق به جهان معرفی می‌کند، اما ما شهید زرین را با بیش از ۵۰۰ شلیک موفق داشتیم، کسی که حتی به دشمن خود هم در موقع خواب یا موقع خوردن آب و غذا، شلیک نمی‌کرد.

فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان، اظهار کرد: صدام در ۳۱ شهریور ۱۲ استان کشور را بمباران کرد، اما با وجود همه مشکلات امام راحل به مردم آرامش داد و شعار جنگ جنگ تا رفع فتنه را شعار محوری قرار داد و گفتند اگر جنگ ۲۰ سال هم طول بکشد، ما ایستاده ایم.

وی تاکید کرد: در دوران جنگ، خود اتکایی و ایستادگی را تجربه کردیم. با وجود تمام مشکلات و کمبود‌ها با صبر و استقامت ایستادیم. حدود ۱۰۰ میلیارد دلار خسارت دیدیم، اما دستاورد‌های آن کم نظیر است یعنی جایگاه رهبری را در اداره کشور حفظ کردیم.

وی گفت: ما امروز به بالندگی و اقتدار رسیده ایم و موشک ساختیم و ماهواره در فضا قرار دادیم. پهباد متجاوز آمریکا را سرنگون می‌کنیم و ملوانان آمریکایی و انگلیسی را هنگام تجاوز دستگیر می‌کنیم.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان گفت: ما اعتبار و اقتدار ابرقدرت‌ها را شکستیم و جنگ ما برای کشور‌های منطقه الگو و جبهه مقاومت الگو بود. جنگ ما عزت و سربلندی ایران را به دنبال داشت. اگر دهه ۶۰ دنبال تقویت خود برای دفاع بودیم در دهه ۷۰ توان دفاعی و بازدارندگی در برابر تهدیدات را بالا بردیم.

وی اظهار کرد: دفاع هشت ساله، روحیه قناعت و ساده زیستی و معنویت مردم، تقویت بهره برداری از ظرفیت‌های درونی و نخبگان و جوانان را به دنبال داشت و موجب وحدت در نیرو‌های مسلح شد.

عضو کمیته پیشگیری از کرونا در استان اصفهان گفت: بعد از شیوع کرونا کشور ما شرایط سختی را تجربه کرد و خیلی از خانواده‌ها سرپرست خود را از دست دادند به طوری که قربانیان کرونا با رقم ۱۲۵ هزار نفر در این ۲۰ ماه به اندازه نصف شهدای جنگ تحمیلی بود.

وی افزود: امروز در مقابله با کرونا بهترین واکسن، اولین واکسن در دسترس است. اگر هم ۸۵ درصد جمعیت استان واکسن بزنند، محدودیت‌های کرونایی لغو می‌شود.

فدا تصریح کرد: سرانه واکسن هر نفر ۱۵ دلار است که هزینه سنگینی است که کشور برای حفظ سلامت مردم می‌پردازد؛ بنابراین از همه شهروندان می‌خواهیم نسبت به تزریق واکسن اقدام کند و نزدیکان خود را به این امر تشویق کنند تا کشور به شرایط عادی برگردد.

چهل و یکمین یادواره ۱۵۸ شهید نوش آباد، در آخرین روز هفته گرامیداشت دفاع مقدس در گلزار شهدای این شهر برگزار شد. رونمایی از کتاب روز‌های سخت با معرفی شهید عباس روشنی و گشایش دومین مرکز تجمیعی واکسن کرونا از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.


انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.