محمد حسنی نسب، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سطح زیر کشت چای ترش در استان را ۸۲ هکتار اعلام کرد و گفت: پارسال حدود ۱۷ هکتار کشت و ۱۷ تن محصول تولید و برداشت شد که با توجه به بازدهی مطلوب، سطح زیر کشت طی امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۵ برابر افزایش یافته است.
او با بیان اینکه عمده کشت این محصول در شهرستانهای کارون، شادگان، رامهرمز، باوی، حمیدیه، آبادان، اهواز، دشت آزادگان و خرمشهر انجام شده است، افزود: میانگین تولید در سالهای قبل از ۸۰۰ کیلوگرم تا یک تن بود و با توجه به اینکه اوایل آبان ماه برداشت آن صورت میگیرد، پیش بینی میشود در مجموع حدود ۸۰ تن محصول در مزارع سراسر استان برداشت و روانه بازارهای کشور شود.
حسنی نسب با بیان اینکه خوزستان بعد از استان سیستان و بلوچستان رتبه دوم تولید چای ترش را دارا است، اظهار داشت: این محصول تابستانه است که دورهای حدود ۵ ماه یعنی از نیمه اردیبهشت تا اوایل آبان ماه را برای رشد و باردهی سپری میکند، اما با توجه به کمبود و نبود آب به دلیل وقوع خشکسالی، فعالان در این زمینه موفقیت چندانی در پرورش این محصول ارزشمند کسب نکردند.
انتهای پیام/گ