به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، خوردن شکر به مقدار زیاد، می تواند آسیب های زیادی را به سلامتی افراد وارد کند، برای مثال خوردن مقدار زیاد شکر باعث ابتلای شما به کبد چرب میشود. اگر بیش از اندازه قند مصرف کنید، بدن قند اضافی را به سمت کبد خواهد فرستاد، کبد هم آن را به چربی تبدیل و در خودش ذخیره میکند، در نتیجه کبد چرب میشود.
مصرف زیاد شکر می تواند بینایی را مختل کند و باعث مقاومت انسولین در بدن میشود. در نتیجه انسولین آنگونه که باید کار نمیکند و شما به دیابت نوع دوم دچار میشوید. اگر دیابت نوع دو را درمان نکنید، می تواند بینایی را از شما بگیرد.
در این میان با توجه به تمام مضرات شکر سفید؛ عده ای هستند که شکر قهوه ای را برای مصرف توصیه میکنند، اما آیا شکر قهوه ای به اندازه شکر سفید ضرر ندارد؟
طبق گفته متخصصان تغذیه، شکر سفید و قهوه ای هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند و باید به این نکته توجه داشت که برای بیماران دیابتی هر دو نوع سفید و قهوهای مضر است و میتواند قند خون آنها را با نوسان رو به رو کند؛ اما برای افراد عادی اگر تمایل به مصرف شکر دارند توصیه میشود قند یا شکر قهوهای را مورد استفاده قرار دهند.
برخی از افراد معتقدند که مضرات شکر قهوه ای کمتر از شکر سفید است، این تصور پایه علمی ندارد چراکه شکر قهوه ای حاصل تصفیه شکر سفید با ملاس است و حتی می تواند مضرتر باشد. میزان شکر نانو سبوس دار بیشتر از نان حجیم سفید است.
نان سبوس دار به طور کلی بسیار مغذی تر از نان سفید است ولی متاسفانه برخی نانوایان بخاطر کاهش تلخی آرد سبوس دار، به آن شکر اضافه می کنند. قبل از خرید نان سبوس دار از عدم وجود شکر در آن مطمئن شوید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
منبع؟
مدارک علمی؟