وزیر خارجه با بیان اینکه هرگز حضور رژیم جعلی صهیونیستی در نزدیک مرز‌های خود را تحمل نمی‌کنیم، گفت: نگرانی خود را از حضور رژیم صهیونسیتی در این کشور را ابلاغ کردیم.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه کشورمان شامگاه شنبه ۱۰ مهرماه در برنامه نگاه یک حضور یافت و مطالبی را بیان کرد.

امیرعبداللهیان در ابتدای این برنامه درباره اظهار نظرات مقامات جمهورى آذربایجان و موضع ایران در قبال این سخنان، گفت: مناسبات تهران و باکو در عالی‌ترین سطح قرار دارد و مناسبات سیاسى هم رو به رشد است. اتفاقاتى در ماه هاى گذشته و به ویژه بعد از آزاد سازى مناطق قره باغ رخ داد که ایران از آن حمایت کرد. اما در این جریان اتفاقات ناگوارى رخ داد؛ مثلا رژیم صهیونیستى سعى کرد حداکثر سوء استفاده را انجام دهد و براى نزدیکى به ایران در بخش هایى از جمهوری آذربایجان حضور پیدا کردند و ما به طور جدى و دیپلماتیک موضع خود را اعلام کردیم و گفتیم هرگز حضور رژیم جعلى صهیونیستى را در نزدیکى خود تحمل نمی‌کنیم.

امیرعبداللهیان گفت: برای ترانزیت کامیون‌های ما در بخش‌هایی از آذربایجان به سمت ارمنستان مشکلاتی ایجاد و دو راننده تریلر ایرانی در آذربایجان بازداشت شدند.

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: در نیویورک با وزیر خارجه جمهوری آٰذربایجان ملاقات و در مسیر دیپلماتیک به صراحت نگرانی خود را راجع به این مسائل عنوان و گفتم که اگر قرار است عوارضی گرفته شود باید از مسیر دیپلماتیک به ما اطلاع دهید. بازداشت راننده تریلر ترانزیت ایرانی از نظر ما توجیهی ندارد و رفتار مثبتی تلقی نمی‌شود.

هرگز حضور رژیم جعلی صهیونیستی در نزدیک مرزهای خود را تحمل نمی‌کنیم

وی گفت: نگاه ما در دولت سیزدهم به توسعه روابط با همسایگان است و برخی مداخلات خارجی در این کشور برای ما روشن است. ما نگران جدی هستیم که در آینده نه چندان دور برای حکومت آذربایجان و صهیونیست‌ها ایجاد مشکل کنند. در روز‌های اخیر با برگزاری مانور در مقابل اقداماتی که صهیونیست‌ها و تروریست‌ها در منطقه انجام داده بودند پیامی ارسال کردیم برای صهیونیست‌ها و تروریست‌ها البته آقای الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان اظهارات منفی را راجع به ایران بیان کرد که در مسیر دیپلماتیک اعتراض خود را بیان کردیم.

امیرعبداللهیان بیان کرد: من در دیدار با سفیر جمهوری آذربایجان این نکات را گفتم و عنوان کردم شرایط شما را درک می‌کنیم و خطر صهیونیسم و تروریسم را در خاک شما و علیه شما و کشور‌های همسایه درک می‌کنیم و نباید اجازه دهیم بازیگران خارجی روابط دو کشور را تحت تاثیر قرار دهند.

وی ادامه داد: از این مرحله داریم عبور می‌کنیم و به زودی نسبت به حل مشکل ترانزیت گفتگو‌هایی را دو طرف خواهیم داشت.

وزیر امور خارجه با بیان این‌که تغییر در مرز‌های منطقه از نظر ما پذیرفتنی نیست، تصریح کرد: ایران همسایه بزرگ جمهوری آذربایجان است و در مسیر دیپلماتیک پیام‌هایی را رد و بدل کردیم و خوشبین هستیم. ما با حساسیت، قاطعیت و در عین حال با نگاه همسایگی به جمهوری آذربایجان نگاه می‌کنیم.

صهیونیست‌ها نشان دادند در هر جایی ورود کردند جز ناامنی چیزی به همراه نداشتند

رئیس دستگاه دیپلماسی درباره فعالیت‌های صهیونیست‌ها در اطراف جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: اتفاقاتی که در برخی از کشور‌های همسایه و به طور مشخص در بحرین رخ داده است، بالاخره یک طرحی از زمان ترامپ شروع و فشار ویژه‌ای را بر روی کشور‌ها از جمله بحرین اعمال کردند، ولی اقداماتی که انجام می‌شود در مقایسه با وضعیتی که صهیونیست‌ها دارند بیشتر حرکت‌های نمایشی از روی نقاط ضعف است. آنچه در جنگ اخیر غزه رخ داد مسئله کمی نیست که نسل جوان در سرزمین‌های ۱۹۴۸ در حمایت از مسجدالاقصی حرکت کردند و رژیم صهیونیستی مجبور شد درخواست آتش بس را مطرح کند.

وی افزود: صهیونیست‌ها یک نمایش و سیرک را بازی می‌کنند. آن چیزی که به دولت بحرین و کشور‌هایی که این روابط را با رژیم جعلی برقرار می‌کنند بی تردید به آرمان قدس و مردم فلسطین خیانت می‌کنند و صهیونیست‌ها نشان دادند در هر جایی ورود کردند جز ناامنی حاصلی به همراه نداشته است. ما یک کشور می‌شناسیم به نام فلسطین و رژیم صهیونیستی در آینده منطقه جایی نخواهد داشت.

امیرعبداللهیان ادامه داد: این اقدامات نه کمکی به وضعیت حکومت آل خلیفه می‌کند و نه به وضعیت رژیم جعلی صهیونیستی.

همواره به صهیونیست ها در زمان و مکان مناسب پاسخ داده ایم

وزیر خارجه همچنین گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره با صراحت موضع خودش را در عدم مشروع خواندن رژیم صهیونیستی اعلام کرده و مردم فلسطین، سیاستمداران و اندیشمندان در جهان این موضع مقتدرانه و حکمیانه جمهوری اسلامی ایران را مورد تجلیل قرار می‌دهند. ما برای دفاع از یک موضع حق در عرصه سیاست خارجی مقتدرانه و با منطق و حکمت هم در سطح حمایت از مردم و هم ارائه راهکار سیاسی و دموکراتیک عمل کرده‌ایم و هم آنجایی که مردم فلسطین توسط این جانیان ذبح می‌شوند، هر کمکی در حمایت از مردم مظلوم و آزادسازی مسجدالاقصی به عمل آورده‌ایم.

وی گفت: پاسخ‌های قوی و در تراز جمهوری اسلامی را همواره در زمان خودش داده‌ایم.

در سازمان ملل به توافقات خوبی در مجموع دیدارها دست پیدا کردیم

وزیر خارجه در ادامه برنامه نگاه یک به رایزنی‌هایش در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک پرداخت و به گفت‌وگوها درباره اوضاع افغانستان اشاره کرد و افزود: ما تسهیل کننده ارسال کمک‌ها به افغانستان هستیم. ما نمی‌توانیم در بحث واکسیناسیون کرونا اتباع افغانستانی مقیم در ایران را نبینیم. هر چه میزان واکسینه شدن این افراد چه در داخل ایران چه مناطق مرزی و چه در داخل افغانستان افزایش یابد، ایمنی در داخل نیز افزایش می‌یابد. 

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: بخشی از ملاقات‌های ما به بحث سیاست خارجی دولت سیزدهم اختصاص یافت. برای سیاست خارجی متوازن نیاز داشتیم در نیویورک ملاقات‌هایی که تنظیم می‌کنیم دارای یک توازن باشد. عمده ملاقات ما با کشورهای اروپایی در محل اقامت من انجام می‌شد و این معنا دارد، آن‌ها به ملاقات من نمی‌آمدند بلکه به ملاقات وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران می‌آمدند. حضور ایران در نیویورک چه در سطح مجازی و چه ملاقات‌هایی که من داشتم حضوری قوی بود. ما جلساتی با اندیشکده‌ها و اساتید دانشگاه‌ها و روزنامه‌نگاران برجسته آمریکا داشتیم. 

وزیر خارجه درباره این‌که چرا نشست با ۱+۴ در نیویورک برگزار نشد؟ گفت: وقتی که به نیویورک رسیدیم با پیشنهادی مواجه شدیم که قبل از آن به طریقی به ما اطلاع داده بودند، ولی هنوز تصمیم قطعی نگرفته بودند. پیشنهادی را سه کشور اروپایی داشتند که وزرای خارجه ۱+۴ و ایران نشستی را در نیویورک داشته باشند. من اعلام کردم ما با ملاقات و جلسه جمعی الان موافق نیستیم، چون در حال مطالعه پرونده و تنظیم سیاست‌ها هستیم و این‌که ترکیب تیم جدید چه باشد و ما پیام‌های مختلفی به شما دادیم که اینقدر عجله دارید مذاکره انجام شود باید طرف مقابل حرکتی داشته باشد.

وی افزود: نشست وزرای خارجه در سال‌های گذشته یک موضوع عادی بود، ولی امسال موضوع عادی نبود و در ملاقات‌های دوجانبه به وزرای خارجه سه کشور اروپایی گفتم جلسه گذاشتن و عکس گرفتن برای مردم ما چه آورده‌ای دارد. در نیویورک به گوترش دبیرکل سازمان ملل و جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفتم به جای این‌که اینقدر به ما فشار بیاورید. از زمانی که برجام توافق شد تا امروز در نیویورک دائم مصاحبه می‌کنید یک بار می‌گویید اینستکس و ... و هیچ کار موثری انجام ندادید و به زودی از نظر شما یعنی پنج سال و نیم و شما در این فاصله سیاست‌هایتان را تنظیم کنید. به آن‌ها گفتیم دولت جدید ایران به هشت سال و پنج سال و نیم قبل و یک سال قبل باز نخواهد گشت. نمی‌آییم پای میز مذاکره که با شما قهوه بنوشیم. شما باید اراده واقعی خود را نشان دهید.

از موضوع ترور سردار سلیمانی کوتاه نخواهیم آمد و آن را بصورت حقوقی پیگیری خواهیم کرد

وی ادامه داد: من در آنجا بودم و آمریکایی‌ها تلاش کردند خیلی از کانال‌ها را باز کنند و به یک شکلی تماسی با من بگیرند و پیام‌هایی را منتقل کنند. به یکی از کسانی که حامل پیام بود گفتم آیا آمریکایی‌ها نیت واقعی دارند؟ گفت تصور می‌کنم نیت واقعی دارند، گفتم اگر نیت واقعی دارند بخشی از اموال ما مثلا ۱۰ میلیارد دلار از دارایی‌های مربوط به خود ما را در بانک‌های خارج از کشور را آزاد یا با کشور برگردانند. یک حرکتی کنند که ما بتوانیم بگوییم بایدن با ترامپ یک تفاوتی دارد.

وزیر خارجه ادامه داد: به همه اروپایی‌ها و دبیرکل سازمان ملل و ... به همه گفتم این نمی‌شود که بایدن صحبت از این کند که روش ترامپ را قبول نداریم، ولی همان گونه عمل کند. ترور ژنرال سلیمانی پیگیری حقوقی و بین‌المللی دارد و ما کوتاه نمی‌آییم. به طرف‌های مقابل گفتیم نیت ما جدی است و ما مرد مذاکره و مرد عمل هستیم و دولت جدید ایران عملگراست و از مذاکره‌ای که فنجان قهوه در بیاید ملت ما سود نمی‌برد. باید تمام منافع برجام ترجمه و عملی شود. نشانه جدی باید پیدا شود.

وی گفت: سیاست خارجی و اقتصاد کشور را به مذاکرات و برجام محض گره نخواهیم زد. دولت یک برنامه توسعه اقتصادی دارد که به سرعت پیش می‌رود. قرار نیست وزارت خارجه را معطل برجام کنیم.

امیرعبداللهیان گفت که مذاکرات به زودی انجام می‌شود و افزود: اصل اینکه مذاکرات در وین بوده و فرمت وین را می‌خواهیم ادامه دهیم روی این اتفاق نظر وجود دارد. ترکیب تیم را داریم نهایی می‌کنیم. وزارت خارجه مذاکره را دنبال خواهد کرد و مذاکرات در چارچوب معاونت سیاسی وزارت خارجه دنبال خواهد شد و طرف‌های مذاکراتی و توافقی که انجام می‌شود در سطح وزرای خارجه کشور‌های مذاکره کننده تایید و جمع بندی نهایی خواهد شد. اما وزارت خارجه در چارچوب نهاد‌های بالادستی نظام وظیفه ذاتی مذاکراتی را انجام خواهد داد.

وزیر خارجه خاطرنشان کرد: ملت ما باید از منافع برجام بهره‌مند شود. این‌که یک جزء را بگیریم و یک جزء را نگیریم در تضاد با نیت آن‌هاست که می‌گویند جدی هستیم. این اطمینان را به ملت بزرگ ایران می‌دهیم که قدم‌هایی که برداشته می‌شود مبتنی بر فرهیختگی ایرانیان و منطق مذاکراتی ایرانیان و تامین حداکثری حقوق و منافع ملت ایران است.

منطق ما منطق گفت‌وگو و مذاکره است / به زودی به مذاکره برخواهیم گشت

وی گفت: در مذاکره جدی هستیم و به زودی به مذاکره بازخواهیم گشت. حتما روش و رفتار طرف مقابل می‌تواند در خروجی و نتیجه تعیین کننده باشد. در مذاکره باید متانت، منطق و اقتدار حاکم باشد. توافق و تعهدات طرفینی است و سندی هم هست که راجع به آن بحث می‌شود.

وزیر خارجه درباره بحث طرح B که از سوی آمریکایی‌ها عنوان شده گفت: در دل این حرفشان یک جور تهدید هم وجود دارد. این‌که با ما می‌گویند چه زمانی پای میز مذاکره می‌آیید. ما در فناوری هسته‌ای به پیشرفت قابل توجهی رسیدیم. در بحث لغو تحریم‌ها چیزی عاید ما نشد. آمریکایی‌ها حاضر نیستند بخشی از پول ملت ایران را به مردم ما برگردانند. بلوف‌هایی که می‌زنند می‌خواهند ما را وادار کنند که ما هر چه زودتر به میز مذاکره برگردیم به آن‌ها گفتم به جای طرح این مباحث، مردم ایران را از طرح‌ها نترسانید.

امیرعبداللهیان اضافه کرد: در حال جمع بندی هستیم و به زودی به میز مذاکره برمی‌گردیم، ولی به طرف مقابل گفتیم اقدامات خود را انجام دهید و از قبل میز مذاکره اقداماتی را انجام دهید و سیگنال مثبتی بدهید. ترجمان آن را باید مردم روی زمین ببینند. در رسانه حرف‌هایی را می‌زنند و جواب آن را گرفته‌اند. آن‌ها می‌خواهند ۱۰ قدم جلوتر بروند که اگر یک قدم درست برنداشتند آن یک قدم را توجیه کنند.

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۶ در آخرین توصیه‌ها برای مذاکرات با آمریکا درباره عراق گفتند که شما صرفا در موضوع عراق و امنیت عراق می‌روید و مذاکره می‌کنید. آمریکایی‌ها قطعا تمایل دارند پرونده‌هایی را باز کنند، ولی فقط یک پرونده آن هم راجع به عراق صحبت می‌کنید. البته در این یک پرونده دستمان باز بود.

وی گفت: این‌ها می‌خواهند چند قدم جلوتر مطالباتشان را بیان کنند. ایران سازنده‌ترین طرف و کنشگر در منطقه است. ایران در عراق سازنده‌ترین نقش را ایفا کرد. الان نزدیک ۲ هزار مگاوات برق به عراق صادر و البته پول آن را دریافت می‌کنیم.

امیرعبداللهیان بیان کرد: ایران نفوذ بالایی در منطقه دارد، ولی هیچ دخالتی در امور منطقه نداشته و نداریم. بحث موشکی مربوط به حوزه دفاعی و اقتدار ایران است.

برای دریافت مطالبات خود از کره جنوبی به توافقاتی رسیده ایم / وزیرخارجه انگلیس به ما قول بازپرداخت بدهی داده است

وزیر خارجه درباره دارایی‌های مسدود شده ایران در کره جنوبی و گفت‌وگوی تلفنی اش با همتای کره‌ای نیز ادامه داد: فشار آمریکا یک واقعیت است، ولی بیش از این نمی‌توانیم با لبخند از کنار این قضیه عبور کنیم. طرف کره‌ای نگران این است که بانک مرکزی ما دارد شکایت می‌کند. در این گفتگو توافقاتی کردیم و منتظرم نتیجه اقدامات را ببینیم. به وی گفتم برای مردم ما قابل قبول نیست و سه سال تحمل کردیم و اگر در آینده کوتاه اقدامات شما نتیجه عینی و عملی ندهد و گفتار درمانی مشکل ما را حل نمی‌کند. توافقی انجام شده و امیدوارم به نتیجه بینجامد.

وزیر خارجه درباره دیدارش با همتای انگلیسی اظهار کرد: به وی گفتم وعده شما برای ما ملاک نیست و در روز‌های آینده طلب ما از شما که از قبل از پیروزی انقلاب وصول شد می‌توانم بگویم یکی از طرف‌های مذاکره یک اقدام مثبت عملی انجام داد.

امیرعبداللهیان درباره بحث عضویت دائم ایران در سازمان همکاری شانگ‌های و نگاه ایران به شرق نیز بیان کرد: کشور‌های جهان برمبنای منافع متقابل حرکت می‌کنند و شعار سر در وزارت خارجه واقعا جمهوری اسلامی و نظام نسبت به آن پایبند بوده است. همانقدر که کشور را به غرب و آمریکا گره نمی‌زنیم به چین و روسیه نیز گره نمی‌زنیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی بیان کرد: همواره گفته شده که ملاک برای ما تغییر رفتار عملی آمریکاست. در مورد چین ضمن این‌که سیاست خارجی متوازن را دنبال می‌کنیم این گونه نیست که کشور را به چین و روسیه گره بزنیم. ما منافع متقابلی داریم که براساس آن با کشور‌های مختلف برخورد می‌کنیم.

وی تصریح کرد: خدشه‌ای به استقلال کشور نباید وارد شود. وظیفه ما صیانت از شعار نه شرقی، نه غربی و جمهوری اسلامی است. در بحث تعامل می‌گوییم هم شرقی و هم غربی.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۸ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
برای تغییر ماهیت دادن هر چیزی در عالم طبیعت مثلا"تبدیل شدن خاک نرم به خاک محکم آنرا تحت فشار قرار می دهند .طی این 42 سال هم دشمن سعی کرده با تحت فشار قراردادن ملت ما ماهیت آنها را عوض کند وداغ نگه داشتن تنور برجام وادامه مذاکرات هم هدف دشمن است تا با ادامه آن بتواند ماهیت ما را تحت تاثیر قرار دهد !!!!
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۱:۳۱ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
شما 42 ساله به بهترین وجه دارید از حق و حقوق مردم دفاع میکنید.ولی نمیدونیم چه جوری است که همیشه حقوق شما هر روز بیشتر میشود ومردم هرروز فقیرتر.این چه جور دفاعی است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۴ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
اینا که میگفتن برجام بده خب برجام رو کلا آتش بزنن
میگفتن که با امریکایی ها مذاکره نکنیم رو پای خودمون باایستیم
فک کنم راه...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۶ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
گروه ۵ به علاوه یک فقط یک نشست الکی و بیهوده هست که فقط جهت مذاکره برای مذاکره بعدی و وقت تلف کردن و عقب نگهداشتن پیشرفت هسته ای ایران است بدون دادن هیچ امتیازی به ایران لکن در عمل صحت این گفته را در این مدت بسیار طولانی مذاکرات دیدید این کشورهای مرتجع اروپایی و امریکایی خشت اول را نهاده اند کج که تا ثریا می رود دیوار کج
نظر من اینه که تا این کشورهای مرتجع در عمل به تمام تعهداتشان عمل نکنند به پای میز مذاکره بر نگردید که در غیر اینصورت بسیار ساده لوح هستید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۱ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
خخخ باید زمانش برسه. ایران قوی... نباید نقطه ضعف نشون داد و برای امتیاز گیری باید از موضع قدرت وارد شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۱ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
ان الله مع الصابرین !!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۰ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
عجله وزود باش و کی ؟ و بجنب ! و ......واژه هایی هستند که در دستور کار غربیهاست تا : سرعت شما را زیاد کنند وبعد بیکباره " ترمز " را بکشند !!!!و راننده وهمه مسافران باسر بخورند زمین !!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۶ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
رئیسی مواظب باش سمپاشی نشی !!!!!! :مشکل اصلی روحانی وتیمش که اکثرا" "تحصیل کرده غرب " بودند :حالت خود باختگی وانفعال در برابر غرب وعدم باور به خود وگیر کردن واسیر شک وتردید ودو دلی ومردد بودن ومذبذب بودن کشنده به خود ومردم خودشده بودند واگر رئیسی هم خود را از القاعات تولید کنندگان ومراجع شک وتردید ودودلی ومذبذب بودن ومردد بودن وعناصر وسواسی نفوذی وذی نفوذ خارج نکند در همان گودال شک وتردید به راه جهاد وشهادت گرفتار خواهد شد که روحانی خود را خاسر دنیا وآخرت کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۶ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
لطفا"سفیر ایران در باکو را عوض کنید چون خواب است !!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۳ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
صبر مردم ایران تمام شده : غرب باید در لغو تحریم ها عجله وشتاب کند زیرا صبر انقلابی ملت ایران هم حدی دارد !!!!وممکن است این بار سفارت خانه های کشور های غربی هم دچار سر نوشت سفارت امریکا در ایران شوند !!!!وآنوقت کاری از دست حکومت ایران هم بر نخواهد آمد !!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۴ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
کر کره مذاکرات تکراری را بالا نبرید وبگذارید این دکان کاسبان تحریم در کما باشد!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۲ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
بوی خوبی به مشام نمیرسد چراغ سبز در مزاکره با آمریکا خواست ملت ایران نیست ما با شیطان مذاکره نمیکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۱ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
دشمن دارای بیش از 30/000/000 مبلغ جنگ روانی در کشور است که شب و روز در کوچه وخیابان ومترو وبازار وصف و.... انرژی منفی به جامعه پمپاژ می کنند !!!!!!وبازار گرمی برای کاسبان تحریم :دزد ها وگرانفروشان ومافیای قدرت و..... براه می اندازند !!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۶ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
تا زمانی که : بازی " یک قدم جلو " و" ده قدم عقب " غرب ادامه دارد همین آش است وهمین کاسه !!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۴ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
با آمريكاي نسل كش چرا بايد صحبت بشه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۱۶ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
علی برکت الله همان مسیر را می روی که شیخ حسن رفت !!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۱۲ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
اشتباه امیر عبدالله در برجام هم مثل اشتباهی است که حسن روحانی تکرار می کرد !!!!! زیرا کلمه " بزودی "ایشان هم مثل کلمه "بلافاصله " حسن روحانی به دشمن بی رحم تر از دزد ها وغارنگران داخلی " کد "و " چراغ سبز "می دهد !!!!!! وباعث گستاخی وپر رویی وترغیب در فشار های بیشتر می شود ومعنی ومفهوم واقعی هر دو کلمه این است که اولا"ما هم در برجام مثل دولت قبل عمل می کنیم هر چند در ظاهر می گوییم خود را وابسته نمی دانیم ثانیا"ای غرب راه تحریم را ادامه بدهید ثالثا" "جنگ روانی دشمن "بی امان حول وحوش این کلمه ادامه خواهد داشت رابعا" کاسبان تحریم : دزد ها وغارتگران ومافیای سیاسی واقتصادی ودولت سایه و ولگرد های حاشیه حکومت نشین هم انگیزه ادامه همکاری با دشمن را خواهند داشت وزیر خارجه نباید این کلمه را پر تکرار کند ونباید آن را دستاویز جنگ روانی دشمن کند بلکه بلعکس از آن علیه خودشان استفاده کند و ان قلتی ،شرطی بگذارد : اگر شما بزودی تحریم ها واهرم را را بی خاصیت کنید ما هم بعد از آن به خانه برمی گردیم !!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۵۴ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
اقتصاد ما ایجاب میکنه به هر طریق ممکن مرز مشترک با ارمنستان بایدحفظ کنیم لطفا دراین مورد به هیچ عنوان کوتاه نیایید حتی به قیمت یک جنگ تمام عیار ما آماده ایم شاید زمانش رسیده نقشه کشور قشنگمون بزرگتر بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۳۹ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
اخه ما کجای این ازربایجان کوچولو بزنیم نمیره
Germany
مخمل
۰۲:۵۹ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
متاسفانه سکوت بسیار مشکوک سالهای گذشته در مقابل تحرکات رژیم علی اف ، منجر به زنجیره ای از تحولات بسیار خطرناک در منطقه شمال غرب از جعل گسترده تاریخ گرفته تا جاسوسی گسترده تحت پوشش بنگاه های اقتصادی ( خصوصا ترکیه) شده ، کار به جایی رسیده رئیس جمهور کشوری که در قرون گذشته به بدترین شکل آذری ها رو قتل عام کرده (قتل عام مردم تبریز به جرم خلق باطل) خودش رو نماینده (بهتره بگیم سلطان!) ترک زبانها از جمله آذری ها میدونه و گویا این داستان به خورد یه عده رفته ، سالها پیش یک صهیونیست افکار پان ترکیسم رو به وجود آورد و الان یک صهیونیست گرجستانی سردمدار این جریان شده ولی جالبه که قصد داره در پوشش این افکار تروریست های تکفیری و خانواده هاشون رو در آذربایجانات اسکان بده اگر فورا افراد نادان یا خائن و نفوذی که این 30 سال جلوی واکنش درست ما نسبت به تحولات قفقاز رو گرفتن رو مهار نکنیم ممکنه تهدیداتی در این ناحیه به وجود بیاد که چندین قرن کل منطقه رو درگیر کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۰ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
درخواست عمومی کل مردم بازگرداندن ازربایجان به ایرانه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۰ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
درخواست عمومی کل مردم بازگرداندن ازربایجان به ایرانه
آخرین اخبار