به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه آمریکایی «Healthline»، برنج یکی از مواد غذایی است که در بسیاری از کشورهای جهان به عنوان غذایی اصلی و عمده مصرف میشود.
برنج نسبت به دیگر مواد غذایی در جهان، قیمت مناسبی دارد و دارای انواع مختلفی است.
اگرچه برنج به شکل متعارف پیش از مصرف، پخته میشود اما ممکن است برخی افراد برایشان جای سؤال باشد که آیا میتوان برنج را به شکل خام نیز مصرف کرد و اگر چنین است، آیا این کار دارای خواص اضافی برای سلامتی بدن نیز هست یا خیر.
طبق اعلام پایگاه «Healthline»، به نظر میرسد مصرف برنج خام، فایده بیشتری به نسبت حالت معمول که مصرف میشود، ندارد؛ بلکه به عکس، مصرف برنج خام میتواند پیامدهای نامطلوبی را برای بردن ما به همراه داشته باشد که از جمله آن میتوان به خرابی دندان، ریزش مو، درد معده، کم خونی و فقر آهن اشاره کرد.
اگرچه غذاهای خام در سالهای اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده است که ممکن است برای این کار، مزایای فراوانی را نیز بشمارند اما این مسئله در خصوص برنج صادق نیست.
در صورتی که شما نیز از طرفداران برنج به شمار میروید و دوست دارید تا از خواص بیشتر آن بهرهمند شوید، به شما توصیه میکنیم تا انواع دیگری از برنج مانند «برنج قهوه ای»، «برنج سیاه»، «برنج قرمز» و یا «برنج وحشی» را استفاده کنید.
در مقایسه با «برنج سفید»، این برنجهایی که ذکر کردیم، معمولا دارای آنتی اکسیدان بالاتری هستند و دارای مواد معدنی و ویتامینهای بیشتری، به خصوص «ویتامین ب» هستند.
برنج خام فایده ای برای بدن ندارد. اگر دنبال نوع سالم تری از برنج هستید، به شما پیشنهاد میکنیم از برنجهای قهوه ای، سیاه، قرمز و یا وحشی استفاده کنید چرا که مواد مغذی بیشتری دارند.
انتهای پیام/
سعی کنید مانند اروپاییها غذا میل کنید همه چیز بخورید اما خیلی کم ولی در وعده های بیشتر و متنوع تر و سعی کنید یک خوراکی را یک بار بیشتر در روز نخورید. میوه و سبزیجات هم به مقدار کم مفید است ، به قول ابن سینا هر چیزی کم آن داروست ، متوسط آن غذا و زیاد آن سم است. نباید بعد از صرف غذا احساس سیری کرد نباید هم احساس ضعف کرد. والسلام