به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، در اغلب قنادیها و خشکبار فروشیها انواعی از میوههای خشک نظیر سیب، موز، برگه هلو، زردآلو، قیسی به صورت فلهای یا در بستهبندیهای کارخانهای عرضه میشود که با وجود قیمت بالا، طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است.
قبل از اختراع مواد افزودنی شیمیایی برای نگه داشتن غذاهای تازه، خشک کردن یک روش طبیعی برای حفظ غذا بود. خشک کردن میوه یکی از روشهای نگهداری آنها است. میوه خشک به ویژه برگه زردآلو، آب نبات طبیعی و میان وعدهای سالم و خوشمزه به ویژه برای بچهها است.
شهروند خبرنگار ما تصاویری از خشک کردن برگههای زرد آلو در شهرستان بواناتن استان فارس ارسال کرده است که مشاهده میکنید.
منبع: شهروند خبرنگار - بوانات
بیشتر بخوانید:
برداشت سیب از باغ های نهاوند + فیلم
برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/