مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: خوزستان بعد از سیستان و بلوچستان دومین استان به لحاظ تولید چای ترش محسوب می‌شود.

محمد حسنی نسب، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با بیان اینکه خوزستان بعد از استان سیستان و بلوچستان رتبه دوم تولید چای ترش را دارا است، گفت: چای ترش محصولی تابستانه بوده که دوره‌ای حدود ۵ ماه، یعنی از نیمه اردیبهشت تا اوایل آبان ماه را برای رشد و باردهی سپری می‌کند.

او به افزایش ۵ برابری کشت چای ترش در استان در مقایسه با پارسال اشاره کرد و افزود: در سال زراعی ۱۳۹۹، حدود ۱۷ هکتار به زیر کشت این محصول رفت و ۱۷ تن محصول تولید و برداشت شد، این در حالی است که با توجه به بازدهی مطلوب، شاهد کشت چای ترش در ۸۲ هکتار از اراضی خوزستان در سال زراعی کنونی هستیم.

حسنی نسب به در نظر گرفتن تسهیلات ۱۶۵ میلیون ریالی برای هر هکتار از اراضی چای ترش اشاره کرد و بیان داشت: در مدت زمان کاشت، داشت و برداشت این محصول برای هر هکتار یک نیروی کارگر ثابت نیاز است و با توجه به اینکه در حال حاضر برداشت آن به صورت کاملا دستی صورت می‌گیرد، هنگام برداشت که حدود یک ماه به طول می‌انجامد، روزانه ۱۰ نفر مشغول به کار می‌شوند.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.