به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، میرشاد ماجدی رئیس کمیته جوانان و استعدادیابی فدراسیون فوتبال گفت: پس از روی کارآمدن فدراسیون جدید، کمیته جوانان فدراسیون برنامه ای را طراحی کرد تا طی آن بتوانیم تمام استعدادهای فوتبالی کشور را ببینیم و برای رده های تیم های ملی از بین آنها بهترین ها را انتخاب کنیم.
اوافزود: در این راستا برنامه استعدادیابی را با دو استراتژی انتخاب بازیکنان برای رده های ملی و نیز توسعه فوتبال در همه استان های کشور برنامه ریزی کردیم.
رئیس کمیته جوانان و استعدادیابی فدراسیون فوتبال افزود: تا پیش از این اکثر استان ها و بویژه شهرستان های کوچک نمی توانستند بازیکنان خود را به تیم های ملی بفرستند و یا اینکه بازیکنان مستعدی داشتند که اصلا دیده نمی شدند، بنابراین به این نتیجه رسیدیم که با حضور استعدادیاب های فدراسیون این طرح را رقم بزنیم.
او با بیان اینکه تاکنون تعداد بسیار زیادی استعدادهای فوتبالی در سراسر کشور طی این طرح دیده شده اند، گفت: در نهایت از بین آنها حدود ۵۱۰ نفر به مرحله منطقه ای راه پیدا کردند که برای تمام این بازیکنان در سامانه استعدادیابی فدراسیون پروفایل و پرونده تشکیل داده ایم.
ماجدی گفت: در این طرح کشور به هشت منطقه تقسیم شده که در هر منطقه چهار استان حضور دارند که تاکنون با احتساب کرمانشاه در چهار منطقه مرحله استعدادیابی منطقه ای با حضور ۱۶ استان برگزار شده که در منطقه هشت با حضور استان های کردستان، کرمانشاه، لرستان و ایلام این استعدادیابی با حضور ۶۰ بازیکن (از هر استان ۱۵ بازیکن) درحال انجام است.
اواضافه کرد: برآورد می کنیم از بین ۵۱۰ بازیکنی که تاکنون به مرحله استعدادیابی منطقه ای کشور راه پیدا کرده اند، ۶۰ تا ۲۰۰ بازیکن به مرحله کشوری راه پیدا کنند.
رئیس کمیته جوانان و استعدادیابی فدراسیون فوتبال افزود: همزمان با برگزاری مرحله استعدادیابی منطقه ای رده سنی زیر ۱۶ سال، مرحله استانی استعدادیابی رده سنی زیر ۱۹ سال نیز درحال انجام است.
او با بیان اینکه برای اولین بار در این طرح به همه بازیکنانی که به مرحله منطقه ای راه پیدا کرده اند از سوی فدراسیون یک دست لباس کامل ورزشی اهداء شده، گفت: معتقدم امروز در بحث توسعه فوتبال در کشور بیش از گذشته موفق هستیم و می توانیم با اجرای این طرح حدود ۷۰ درصد از استعدادهای فوتبالی را ببینیم.
ماجدی در ادامه در خصوص راه اندازی سامانه استعدادیابی فدراسیون فوتبال هم گفت: وقتی از فوتبال حرفه ای صحبت می کنیم، این وظیفه برعهده باشگاه های ورزشی است که استعدادها را پرورش دهند و معرفی کنند، اما متاسفانه در فوتبال ما تنها بحث حرفه ای گری، پرداخت پول به بازیکنان بویژه بازیکنان لیگ برتری است.
او ادامه داد: دراین راستا، فدراسیون فوتبال امسال برای اولین بار خودش دست به کار شد و همانطور که در اساسنامه فدراسیون آمده که کمیته جوانان اختیار استعدادیابی را دارد، برنامه ریزی هایی را انجام دادیم وسامانه ای را از حدود دوماه پیش راه اندازی کردیم.
رئیس کمیته جوانان و استعدادیابی فدراسیون فوتبال اضافه کرد: متاسفانه تا پیش از این از استعدادهای فوتبالی که در باشگاه های مختلف داشتیم هیچ اطلاعاتی نداشتیم، بنابراین با راه اندازی این سامانه و ثبت نام این استعدادها در آنها تمام مشخصات، عکس، نام باشگاه و پست تخصصی شان را در اختیار خواهیم داشت.
ماجدی از ثبت نام ۲۸ هزار استعداد فوتبالی در سامانه استعدادیابی فدراسیون فوتبال طی حدود دوماه خبرداد و گفت: حدود ۱۰ درصد از این تعداد را بانوان تشکیل می دهند.
اودرخصوص میزبانی کرمانشاه برای برگزاری این اردوی استعدادیابی هم افزود: کرمانشاه از پایگاه های خوب استعدادیابی فوتبال در کشور است که امکانات و زیرساخت های مناسبی دارد و اکنون هم یک میزبانی باکیفیت انجام می دهد.
انتهیای پیام/آ