نخعی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، با اعلام اینکه امسال کشت سیر در مناطقی از بخش شهداد از اواسط شهریور ماه آغاز شده و تا پایان مهر ماه ادامه دارد، گفت: پیش بینی میشود سطح زیر کشت این محصول به حدود ۶۰۰ هکتار برسد.
او افزود: میزان بذر مصرفی متداول در این منطقه حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم در هرهکتار می باشد و با توجه به وجود شرایط اقلیمی مناسب منطقه، محصول سیر تولیدی در این مناطق از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.
نخعی تصریح کرد: کشاورزان با توجه به بیماری پوسیدگی قارچی که در این منطقه شایع است ضد عفونی سیرچههای بذری را با سموم مورد تایید سازمان حفظ نباتات بمیزانهای تعیین شده، حتما مد نظر قرار بدهند.
او در پایان از کشاورزان خواست از کشت بی رویه سیر خودداری کنند.
انتهای پیام/ی