به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید چگنی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، در نشست با رئیس و کارشناسان امور بازرسی فنی اظهار کرد: همانطور که میدانید، بازرسی فنی نقش مهمی در مدیریت داراییهای فیزیکی دارد و صنعت گاز هم دارای تجهیزاتی حساس و راهبردی است که سلامت آنها که در تخصص شماست، اهمیت ویژهای مییابد. بنابراین با تدوین برنامههای راهبردی در این موضوع و اقدام در این زمینه، میتوان به اهداف کلان و عینی مدیریت داراییهای فیزیکی دست یافت و مسیر بهتر و پویاتری را دنبال کرد. مدیریت داراییهای فیزیکی باید سطح بهرهوری سازمان را بالا ببرد و سبب کاهش هزینهها و تسهیل در فرآیندها شود.
او در ادامه سخنان خود، به یکی از مهمترین اقدامهایی که امور بازرسی فنی شرکت باید آن را دنبال کند، اشاره کرد و گفت: با توجه به گستردگی صنعت گاز کشور و اینکه شرکت ملی گاز ایران دارای تعداد زیادی شرکتهای تابعه است، ضرورت دارد بازرسی فنی ستاد، نشستهایی مستمر با واحدهای بازرسی فنی شرکتها برگزار کند تا با تبادل ایدهها، نظرها و برنامهها، هر دو طرف توانمندتر و باتجربهتر شوند.
چگنی تأکید کرد: ارائه آموزش به دیگر رؤسای بازرسی فنی در شرکتهای تابع باید بهطور مداوم انجام شود تا شاهد هرچه کیفیتر شدن کار در همه زمینههای صنعت گاز باشیم.
به گفته معاون وزیر نفت در امور گاز، ستاد سازمان باید نقش هدایتگر داشته باشد، یعنی ایده میدهد و دیگر اعضا اجرا میکنند، بنابراین هر چه ستاد برنامه، تکالیف و ایدههای قویتر و بهتری به زیرمجموعه ارائه کند، میتواند بازخورد مثبتتری را شاهد باشد که این امر، سرانجام در رشد و پیشرفت سازمان مؤثر است.
چگنی همچنین در نشستی با مدیر و رؤسای واحد مدیریت ساختار شرکت ملی گاز ایران اظهار کرد: هر شرکت یا مجموعهای برای انجام کار خود، نیاز به راهبرد دارد و برای آن برنامهریزی میکند و واحد مهندسی ساختار نیز از این قاعده مستثنا نیست، ضمن اینکه این مهم، یعنی برنامهریزی برای ارتقای بهرهوری در ستاد و شرکتهای تابع است و بیشتر نمود مییابد.
او ادامه داد: در واقع، مهندسی ساختار باید در راهبرد خود، ابتدا از طریق کاربینی، سنجش زمان و مدت انجام کار و بازدید، نسبت به طراحی ساختار مناسب سازمانی برای رسیدن به آن هدف اقدام کند، سپس براساس نظام طبقهبندی مشاغل، پایههای سازمانی تعیین و در سیستم تغذیه شود.
بیشتر بخوانید:
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه هماکنون طبق دستور وزیر نفت و کارشناسیهای انجامشده، سمتهای حذفشده سازمانی، در شرف احیاست، گفت: این موضوع به شما کمک میکند با توان مدیریتی و تجربه نیروهای در حال کار و انگیزه بیشتر سازمانی، رشد و بهرهوری در مجموعه را افزایش دهید.
او در پایان این نشست عقل و اندیشه را نیاز اصلی برای عبور از شرایط کنونی دانست و تصریح کرد: بیشک شناخت کاستیها، موانع و مشکلات موجود در این صنعت و آگاهی از تجربههای موفق جهانی، برنامهریزی هوشمندانه و اقدامهای مؤثر در این زمینه و ارائه طریق درمانهای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت، از جمله ضرورتهایی است که باید با همفکری و کارشناسی مستمر و با سرعت و قاطعیت و متعهدانه و به دور از حواشی، به آن پرداخت تا آیندهای روشنتر را برای نسل بعدی رقم زد.
چگنی در نشست دیگری با مدیریت گازرسانی و ۳۱ شرکت گاز استانی برای آمادگی ورود به فصل سرما که از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، بیان کرد: شرکتهای گاز استانی که در خط مقدم توزیع گاز هستند، باید بیشتر نسبت به این مسئله آگاه باشند که تنها مدیریت مصرف میتواند ما را به عبوری بدون دغدغه و آرام از زمستان رهنمون سازد.
معاون وزیر نفت در امور گاز خطاب به مدیران عامل شرکتهای گاز استانی، ادامه داد: پروژههای گازرسانی در حال اجرا نیز باید در زمان مقرر تکمیل شوند که با این اقدامها هم تا حد امکان از مصرف بیشتر سوخت مایع جلوگیری کنیم و هم مردم بیشتری از خدمات ارزشمند گاز بهرهمند شوند.
چگنی با بیان اینکه مطالبات از صنایع باید در رأس کارهای شما قرار گیرد، تصریح کرد: از آنجا که بخشی از این مطالبات در توسعه گازرسانی استفاده میشود، باید این نقدینگی تأمین شود تا بتوانیم تعهدهای خود را در به ثمر رساندن پروژهها محقق سازیم.
او افزود: این در حالی است که ما برای عمل به تعهدهای بینالمللی خود نیز نیاز به این نقدینگی داریم بنابراین مدیریت مصرف گاز باید بهگونهای باشد که آن بخش از درآمد بودجه نیز که از صادرات گاز عاید میشود، در عمل تحقق یابد.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در پایان، ضمن قدردانی از همه کارکنان شرکتهای گاز استانی که تلاش میکنند امنیت و پایداری انتقال گاز تداوم داشته باشد و حفظ شود، گفت: باید برنامهریزیها برای فصل سرد سال که از چند وقت دیگر آغاز میشود، بهگونهای باشد که همزمان با تداوم گازرسانی به مشترکان، اهتمام برای مصرف بهینه گاز وجود داشته باشد تا دورترین روستاها در اقصی نقاط کشور هم از این نعمت الهی بهرهمند شوند.
براساس این گزارش، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از نخستین روز کاری خود، طی نشستهایی با واحدهای مختلف ستادی و شرکتهای مستقل زیرمجموعه، به تبیین سیاستها و خط مشیهای جدید سازمان پرداخته است.
انتهای پیام/