محمدحسن قوسیان مقدم، دبیرکل جمعیت هلال احمر در گفت و گو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد: در ایام اربعین امسال، جمعیت هلال احمر در ستاد اربعین مسئولیت برون مرزی امداد و نجات را بر عهده گرفته بود. در شهرهای نجف و کربلا ۲ مرکز درمان سرپایی شامل ۸ آمبولانس و ۲ اتوبوس آمبولانس در مسیر پیاده روی ایجاد شد و اعزام ۱۸۵ نفر کادر درمان با تخصصهای مختلف پزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و کارشناس درمان صورت پذیرفت.
قوسیان مقدم به نقش هلال احمر در پایش سلامت مسافران اربعینی اشاره کرد و افزود:هلال احمر در دو مرز مهران و شلمچه با محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امدادرسانی خود را آغاز کرد. مقرر شد با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی خوزستان و ایلام، تست رپید از زائران مشکوک به کرونا گرفته شود.
وی ادامه داد:بعد از غربالگری اولیه در مرزها اگر فردی دارای علائم بیماری بود، پس از انجام تست فوری، در صورت مثبت بودن آزمایش، اطلاعات بیمار در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته تا اقدامات لازم صورت گیرد.
وی افزود:در فرودگاه نیز تست فوری از مسافران گرفته شد. تعدادی از مسافران که تست کرونای آنها پس از بازگشت مثبت شد، برای طی دوران قرنطینه تحت نظر مراکز درمانی، به استانها منتقل شده اند.
بیشتر بخوانید