به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، حجتالاسلام والمسلمین حبیبالله فرحزاد استاد حوزه علمیه در محفل عزاداری رحلت پیامبر (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) در حرم مطهر بانوی کرامت عنوان کرد: آیتالله بهجت در پاسخ به طلبهای که از ایشان در رابطه با حضور قلب در نماز و اصلاح معنوی خود سؤال کرد فرمودند سعی کنید محبت خدا در دلهای شما جا بگیرد.
حجتالاسلام والمسلمین حبیبالله فرحزاد بالاترین معلم انسان را عشق و محبت خدا دانست و گفت: انسان به هر کسی و هر چیزی که علاقه و محبت داشته باشد مثل او میشود و به همین خاطر پیامبر (ص) فرمودند محبت من و اهل بیت ریشه و اساس اسلام است، زیرا محبت پیامبر (ص) و اهلبیت (ع) محبت خدا است و محبت خدا انسان را خدایی میکند.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: آیتالله بهجت در پاسخ به سؤال دوم آن طلبه که گفت چکار کنیم به محبت برسیم گفت زیاد صلوات بر محمد و آل محمد بفرستید، زیرا صلوات اکسیر اعظم است و هر گرهای را باز میکند وانسان را به تعالی و کمال میرساند.
حجتالاسلام والمسلمین حبیبالله فرحزاد با بیان اینکه پیامبر (ص) فرمودند برترین حالت ایمان، دوستی با بندگان خدا برای خدا است، افزود: باید با ذکر صلوات پیوند خود با پیامبر (ص) را محکم کنیم، زیرا پیامبر (ص) حبیب خدا است و حبیب خدا به این معنی است که هم خدا ایشان را دوست دارد و هم ایشان خدا را دوست دارد و همه وجودش عشق و محبت خدا است.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه باید محبت پیامبر (ص) و اهلبیت (ع) را در دلهایمان شعلهور کنیم، گفت: پیامبر اسلام (ص) پیامبر رحمت هستند و با وجود آزار و اذیت فراوانی که در مکه شدند هیچگاه دشمنان خود را نفرین نکردند حتی در پیشگاه خداوند برای آنها دعا میکردند و برایشان عذر میآوردند که آنها جاهل هستند و نمیدانند که چه میکنند.
حجتالاسلام والمسلمین حبیبالله فرحزاد با تأکید بر اینکه پیامبر (ص) یک سر سوزن هم کینه کسی را در دل نداشتند، تصریح کرد: پیامبر (ص) در پاسخ به یکی از اصحاب که به ایشان پیشنهاد نفرین دشمنان را داد فرمودند من مبعوث نشدم که لعن و نفرین کنم بلکه مبعوث شدم رحمت برای خلق باشم.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه امام حسن مجتبی (ع) اولین نوه پیامبر (ص) بودند و پیامبر (ص) به صراحت میفرمودند من حسن (ع) را دوست دارم و هرکسی که او را دوست داشته باشد را هم دوست دارم، افزود: امام حسن مجتبی (ع) در زمان حیاتشان در خانه و در میان اصحاب غریب بودند و امروز هم غربت از در و دیوار بقیع میبارد.
انتهای پیام/ح