محققان دریافتند که رژیم غذایی پرچرب باعث نازک شدن و ریزش مو می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،به نقل از اسپوتنیک،مطالعات نشان می‌دهد سیگنال‌های التهابی در سلول‌های بنیادی می‌توانند منجر به نازک شدن و ریزش مو شوند. محققان دانشگاه پزشکی توکیو ژاپن دریافتند که سلول‌های بنیادی درون فولیکول‌های مو در موش‌هایی که رژیم غذایی پرچربی دارند متفاوت از موش‌هایی است که رژیم غذایی استاندارد دارند.

با استناد به مقاله منتشر شده در «زی نیوز»، به خوبی مشخص شده است که چاقی با ایجاد بیماری‌های متعدد در انسان ارتباط دارد. بیماری‌های قلبی، دیابت و سایر بیماری‌ها در افراد چاق بسیار شایع است. با این حال، کاملاً مشخص نیست که چگونه اندام‌های بدن به طور خاص در اثر چاقی مزمن از بین می‌روند و عملکرد خود را از دست می‌دهند.

به گفته محققان، تغذیه با رژیم غذایی پرچرب با از بین بردن سلول‌های بنیادی فولیکول مو که سلول‌های بالغ مو را رشد می‌دهند، نازک شدن مو را تسریع می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: نازک شدن مو ، چاقی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.