به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، زمانی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: انواع نانهای سنتی تولید شده در مردادماه امسال نمره کیفی ۸۵/۷ را به دست آوردند تا روند ثبات کیفیت در طول یک سال ادامه داشته باشد.
او افزود: با سنجش کیفیت از نمونههای کشوری در ۴ نوع نان سنتی بربری، سنگک، تافتون و لواش، نمره کیفیت ۸۵/۷ برای این نوع نانها ثبت شده که در درجهبندی، نمره خوب قرار گرفته است.
زمانی ادامه داد: در این ارزیابی ۹۸۳ نمونه ۴ نوع نان بر اساس پراکنش جغرافیایی و در ۳۱ استان کشور انتخاب و سپس آزمایش شدند که از این تعداد ۱۴۶ نان سنگک، ۱۷۹ نان بربری، ۳۴۶ نان تافتون و ۳۱۲ نان لواش است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: بر این اساس در سنجش کیفیت انواع نان سنتی، میانگین کیفیت ۴ نوع نان در استان زنجان نسبت به سایر استانها مطلوبتر اعلام شده است.
او افزود: ارزیابی نانهای سنتی به صورت ماهانه و مطابق استاندارد انجام شده و ۲ هزار و ۶۲۸ نان سنتی، از ۶۰ تا ۱۰۰ درجه بندی میشوند.
انتهای پیام/م