وزارت خارجه آمریکا ازسرگیری مذاکرات وین در سریعترین زمان ممکن را ضروری و دیپلماسی را بهترین راه برای تعامل با پرونده هسته‌ای ایران دانست.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از المیادین، وزارت خارجه آمریکا خواستار ازسرگیری هرچه سریعتر مذاکرات وین درمورد توافق هسته‌ای ایران شد.

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: «بازگشت سریع به گفت‌وگو‌های وین با ایران ضروری است؛ ما نمی‌توانیم تا ابد منتظر بمانیم.»

ند پرایس همچنین مدعی شد: «مسیر بازگشت به گفت‌وگو‌های غیرمستقیم هسته‌ای باز است. ما معتقدیم که دیپلماسی بهترین راه برای تعامل با پرونده هسته‌ای ایران است.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: «امیدواریم که بازگشت به این گفت‌وگو‌ها در سریعترین زمان ممکن انجام شود. از ایرانی‌ها شنیدیم که گفتند ازسرگیری مذاکرات نزدیک است.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره صادرات سوخت ایران به لبنان نیز مدعی شد: «واردات سوخت از کشوری تحت تحریم مثل ایران، یک راه‌حل پایدار برای بحران لبنان نیست.»

این در حالی است که تحریم‌های آمریکا سبب وخیم شدن اوضاع اقتصادی لبنان شده است که کمبود شدید سوخت یکی از این مسائل محسوب می‌شود و در نهایت حزب‌الله لبنان برای کمک به مردم و کاهش فشاری که به آن‌ها وارد می‌شود اقدام به واردات سوخت از ایران کرد.

بلافاصله پس از رسانه‌ای شدن خبر واردات سوخت از ایران به لبنان، آمریکایی‌ها مدعی شدند که در حال تلاش برای رفع مشکل سوخت در این کشور هستند، اما دبیر کل حزب‌الله تاکید کرده است که موضوع واردات سوخت از ایران پروژه‌ای کوتاه‌مدت نیست بلکه تا زمانی که بیروت احساس نیاز کند این روند ادامه خواهد داشت. سوخت ایران طبق برنامه در بندر بانیاس سوریه تخلیه می‌شود و پس از طی کردن مسیر زمینی وارد لبنان می‌شود.

دو روز پیش نیز یک مقام ارشد آمریکایی در این باره مدعی شد: «دولت جو بایدن به مسیر دیپلماتیک با ایران متعهد است، زیرا مسیر دیپلماتیک همچنان بهترین گزینه است، اما اگر ضروری باشد به منظور جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی، حاضر است راه‌های دیگر را دنبال کند.»

سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هم روز سه شنبه در توئیتی با اشاره به مصاحبه‌اش با فرانس ۲۴ نوشت: «در مصاحبه با فرانس ۲۴ گفتم زمانی که روند بازبینی داخلی‌مان به جمع‌بندی برسد، به وین بازخواهیم گشت.»

وی با تأکید بر این که پیش‌شرطی وجود ندارد، اظهار داشت: «تنها هدف ما این است که اطمینان یابیم گفت‌وگو‌ها حقوق ما را تأمین می‌کند؛ ازجمله تضمین‌های کافی مبنی بر این‌که این بار ایالات متحده واقعاً به توافق پایبند می‌ماند.»

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Canada
ناشناس
۰۸:۳۸ ۱۶ مهر ۱۴۰۰
حالا که قوانین بازی دستشان است تا شفاف قوانین رو نشود , بازی کردن بی معناست مگر عجله کردن برای مچل شدن
آخرین اخبار