به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، محمودرضا مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به سیر کاهشی کرونا در استان، گفت : خوشبختانه در روزهای اخیر شاهد کاهش آمار مبتلایان و بستریهای کرونا هستیم و پیش بینی میشود این روند کاهشی تداوم داشته باشد.
او با اشاره به وضعیت شکننده کرونا در استان، گفت : وضعیت کرونا تابع رفتارهای بهداشتی مردم است و اگر در مراسم و تجمعات شرکت کرده و نسبت به رعایت دستورالعمل ها بی توجه باشند احتمال اوج گیری دوباره کرونا در استان وجود دارد.
او از احتمال بروز پیک ششم کرونا در آبان ماه خبر داد و افزود: پیش بینیها بر این است که آبان ماه موج جدید کرونا در کشور شروع شود و طبیعتا با بروز این موج، استان هم گرفتار خواهد شد و همه باید از هم اکنون هوشیار باشند.
مرادی با اشاره به واکسینه شدن بخشی از مردم استان بر علیه کرونا، افزود: تزریق یک دوز ایمنی لازم در برابر کرونا را ایجاد نمیکند، بلکه تاثیرگذاری واکسن حدود سه هفته پس از تزریق دوز دوم خواهد بود و تا آن زمان ایمنی لازم در بدن ایجاد نمیشود، بنابراین هنوز درصد زیادی از مردم استان به ایمنی لازم علیه کرونا نرسیده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: از طرفی ایجاد این ایمنی به معنی ابتلا نشدن به کرونا نیست و تزریق واکسن تنها میتواند از ایجاد فرم شدید بیماری و مرگ و میر ناشی از آن پیشگیری کند که این پیشگیری هم بصورت ۱۰۰ درصدی نخواهد بود.
مرادی گفت: بنابراین افراد با وجود تزریق دو دوز واکسن هم باید همچنان پروتکلها را رعایت کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به پایان گرفتن ایام عزاداری ماه محرم و صفر، گفت: بطور معمول بعد از این مدت شاهد موج عروسیها خواهیم بود و این امر نگران کننده است.
او افزود: تجمعات عامل مهمی در شیوع بیماری کرونا محسوب میشود و برگزاری این مراسم میتواند آتش کرونا را دوباره در استان شعله ور کند.
مرادی افزود: مردم باید بدانند که خطر کرونا همچنان وجود دارد و نباید از آن غافل شوند و یکی از فضاها برای انتقال این ویروس همین تجمعات و عروسی هاست که افراد هم بدون ماسک و رعایت دستورات بهداشتی در آن شرکت میکنند، بنابراین باید بطور جدی از برگزاری و شرکت در این مراسم خودداری کنند.
محمودرضا مرادی رئیس دانشگاه علومپزشکی کرمانشاه گفت : از نیمه دوم شهریورماه شاهد کاهش مبتلایان و بیماران بستری هستیم.
او گفت : تعداد بیماران بستری به زیر هزار نفر رسیده هر چند هنوز آمار بالا است، ولی با همکاری بیشتر مردم در امر استقبال از واکسیناسیون و رعایت دستورالعمل ها امید به کاهش داریم.
رئیس دانشگاه علومپزشکی کرمانشاه افزود: با توجه به تعداد زیاد بیماران بدحال، میزان فوتیها همچنان بالاست.
او در خصوص آخرین رنگبندی شهرستانهای استان از ۱۷ مهرماه، افزود: خوشبختانه کرمانشاه پس از ۷۷ روز قرمز، نارنجی شد.
مرادی وضعیت پاوه، جوانرود و سرپلذهاب را به لحاظ رنگبندی کرونایی قرمز اعلام کرد و ادامه داد: شهرستانهای کرمانشاه، گیلانغرب، هرسین، سنقروکلیایی، کنگاور، صحنه، اسلام آبادغرب و روانسر در وضعیت نارنجی هستند.
او با بیان اینکه فعلا شهرستانی با وضعیت آبی در نقشه کرونایی استان نداریم، گفت: وضعیت شهرستانهای قصرشیرین، ثلاث باباجانی و دالاهو هم زرد کرونایی است .
انتهای پیام/د