به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید سازمان صداوسیما با حضور جمعی از مدیران رسانه ملی و اصحاب رسانه در مرکز همایشهای صداوسیما برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی در آیین تکریم ریاست سازمان صداوسیما حکم ریاست دکتر پیمان جبلی را قرائت کرد.
در ادامه این مراسم، علی عسکری رئیس سابق رسانه ملی اظهار کرد: زمانی که من وارد صداوسیما شدم، بزرگترین جنگ رسانه ای علیه ما در جریان بود. این در حالی بود که در درون سازمان هم تلاطم هایی وجود داشت. ما سعی کردیم خیلی سریع و چابک در راستای حل این مشکلات قدم برداریم.
وی افزود: مرجعیت رسانه ملی باید حفظ شود. ما در این مدت برای اینکه رسانه ملی تقویت بشود و توانمندی خود را حفظ کند، برنامه سازی را تقویت کردیم. دشمن تلاشش این بود که صدا و سیما شکست بخورد؛ در این مدت که بنده سکان هدایت رسانه ملی را در دست داشتم چیزی در حدو 100 شبکه ماهواره ای راه اندازی شد و خیلی سعی کردند فتنه سازی کنند؛ اما خدا را شکر این خواب و خیال دشمن تحقق پیدا نکرد و رسانه ملی توانست توانمند و پرقدرت به راه خود ادامه دهد.
دکتر علی عسکری با بیان اینکه چنین شرایط رسانهای علیه جمهوری اسلامی ایران، در طول تاریخ بیسابقه بوده است، گفت: این شرایط جنگ رسانهای تحمیلی برای جمهوری اسلامی، در هیچ جای دنیا نظیر ندارد و قدرتی که باید ایستادگی میکرد، رسانه ملی بود.
وی از تدوین و انتشار گزارشی در بیش از ۶۰۰ صفحه درباره عملکرد رسانه ملی در پنج سال اخیر خبر داد و در ادامه با بیان اینکه سریالسازی مهمترین و اثرگذارترین ژانر رسانهای و فرهنگی جهان است، گفت: آن روز که آمدم سریالسازی با رکود مواجه و از طرفی موج سریال سازی در شبکههای معاند برای ایرانیها آغاز شده بود.
رئیس پیشین رسانه ملی با اشاره به اینکه تلاش دشمن برای کاهش درآمد بازرگانی صداوسیما و کوچاندن آگهی و عوامل تولید به ترکیه خطر بزرگی ایجاد کرده بود، تصریح کرد: ما در برابر این جریان ایستادیم. دشمن هنوز منتظر این است که این حادثه در سریالسازی ما اتفاق بیفتد و مدیران سازمان باید مراقب این نقطه حساس باشند.
وی با اشاره به راهبرد سازمان در تولید برنامهها در ابتدای کارش گفت: ما به این مفهوم رسیدیم که باید ژنتیک فیلمنامه را شکل داد. بر این اساس به این جمع بندی رسیدیم که ابتدا باید سند مفهومی سریال آماده و بعد تحقیق و نگارش آغاز شود، به طوری که اثر تولیدی برای جامعه کمترین زیان و حداکثر منافع را داشته باشد.
دکتر علی عسکری با بیان اینکه سریالهای ارزشمندی در رسانه ملی ساخته شده که در تراز جهانی است، گفت: سریال حضرت سلمان (ع) با کارگردانی استاد میرباقری و همچنین سریال حضرت موسی با کارگردانی آقای حاتمیکیا در تراز جهانی در دستور کار قرار گرفته که یکی تولیدش آغاز شده و ۲۵ درصد پیش رفته و دیگری در مرحله پیش تولید است و امیدوارم در دوره جدید به تولید آنها کمک شود.
وی با اشاره به اینکه در این دوره ۱۷۲ سریال تولید و پخش شده است، از راهبرد دیگر سازمان در این دوره سخن گفت و اظهار داشت: تبدیل رسانه ملی به یک رسانه توسعه محور و پیشرفت مدار از دیگر اقدامات بود که کارهای بزرگی در این زمینه انجام شد و دیدید در زمانی که دشمن میگفت نظام به بن بست رسیده، یکی از نمودهای آنتن، نمایش رکوردداران و قهرمانان تولید بود و مردم رونق ملی را از خلال این برنامهها میدیدند و امید و نشاط در این تولیدات دیده میشد.
این استاد دانشگاه و رئیس پیشین رسانه ملی سپس از تحول در دانشگاه صداوسیما و شرایط ورودیهای آن سخن گفت و تصریح کرد: در حین این جنگ رسانهای بزرگ، برنامه پنج ساله را تدوین کردیم و بر اساس آن عمل کردیم که بر اساس پنج گفتمان اصلی مقام معظم رهبری بود.
وی از ابلاغ دیگر مقام معظم رهبری در زمینه فضای مجازی در حکمش یاد کرد و گفت: ما به فضای مجازی پرداختیم؛ کار راه اندازی ساترا کار انقلابی، بزرگ و به روز در تراز جهانی بود.
دکتر علی عسکری با بیان اینکه کار ساترا بزرگ، مشکل و پیچیده است، گفت: گرچه دولت وقت با آن همراه نبود، اما در همان زمان هم کار کردیم و اکنون ریشههایش مستحکم شده و از نظر قانونی استحکام یافته است که در آینده فعالیت فضای مجازی، نقش آفرین میشود و عامل پیشرفت خواهد بود.
وی از راهاندازی تلویزیون تعاملی نیز یاد کرد و گفت: اکنون تلویزیون تعاملی ما (تلوبیون) بیش از ۱۶ میلیون نصب فعال دارد.
وی با بیان اینکه معنای تبلیغات بازرگانی فقط پول گرفتن نیست، بلکه معنای اصلی آن معرفی کالاهای ایرانی است واثرات مفیدی دارد، گفت: گرچه از ابتدای سال تا شهریور دولت نتوانست یک ریال به سازمان صداوسیما بودجه پرداخت کند، اما با اتکای به درآمد بازرگانی، سازمان را اداره کردیم.
وی سپس از واکنش به هنگام بخشهای خبری رسانه ملی در رویدادها گفت و تصریح کرد: مرد میدان ما در این عرصه شبکه خبر است، به طوری که مهمترین مرجع خبری اهالی سیاست زیرنویس شبکه خبر و در فضای مجازی، باشگاه خبرنگاران است. از این نظر صداوسیما در تراز بالا مانده است.
وی همچنین از پیگیری برای نهایی شدن قانون اداره صداوسیما یاد کرد و گفت: عدهای هم در دولت و هم نحلههایی در مجلس میخواستند در اداره سازمان مداخله کنند، اما اکنون پیش نویس قانون اداره صداوسیما را تدوین کردهایم وبه دفتر مقام معظم رهبری ارائه دادهایم.
دکتر علی عسکری با تأکید بر اینکه سازمان موج آفرینی بزرگی کرده است، گفت: صداوسیما رسانه حکومتی است و باید مراقب مسائل اولویت دار نظام باشد، چراکه مسئول موج آفرینی بزرگ و مسائل عمده هستیم.
وی با اشاره به وقایع این دوره و عملکرد رسانه ملی از جمله فوت مرحوم هاشمی رفسنجانی، شهادت سردار سلیمانی، بلایای طبیعی، شیوع کرونا، برجام، انتخابات و ... گفت: صداوسیما با قدرت حرکت میکند؛ همنوا و همدل ملت ایران است و با وجود فشارهای زیاد استقلال خود را حفظ کرده و راه انقلابیاش را ادامه میدهد.
وی در پایان با عذرخواهی در خصوص قصور یا تقصیرهای احتمالی در دوران ریاست خود بر رسانه ملی برای دکتر جبلی، رئیس جدید رسانه ملی آرزوی توفیق کرد و به او پیشنهاد داد طرح تحولی سازمان و قانون تدوین شده برای اداره رسانه ملی را در شورای عالی سیاستگذاری پیگیری کند.
پیمان جبلی رئیس رسانه ملی هم در این مراسم گفت: شعار رسانه ملی در دوره تحولی جدید، «هویتمحوری و عدالت گستری» است. تلاش میکنیم هیچ مشکلی از جمهور (تودههای مردم) ناگفته و پیگیری نشده نماند. با تکیه بر نیروهای نخبه و پرتلاش داخل رسانه، با نخبگان و نیروهای خارج سازمان همکاری و همافزایی خواهیم داشت. از همه نخبگان در همه زمینهها دعوت میکنم رسانه ملی را یاری کنند.
رئیس سازمان صداوسیما گفت: رسانه ملی در دوره جدید محکوم به تحول است، تحول هم ثبات میخواهد و هم تغییر؛ تغییر و تحول در مدیریت رسانه ملی بیتردید اگر مهمترین اتفاق فرهنگی پس از صدور بیانیه گام دوم و ورود به چهل سالگی انقلاب اسلامی نباشد، حتماً یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی است.
او گفت: تحولات صداوسیما در شرایطی با گام دوم انقلاب همزمان شده است که فرصتها و تهدیدها در حال اوجگیری است. از یک طرف جبهه حق امکان عظیم و گسترده رسانهای در اختیار گرفته و از سوی دیگر نظام سلطه در حمله به هویت، امنیت، معیشت ملت، وحشیتر از همیشه شده و این آوردگاه ما است.
وی خاطرنشان کرد: در عرصه جهانی، در جغرافیای منطقه و جهان از بالکان تا مدیترانه، از دریای سرخ تا خلیج فارس، نفوذ معنوی ایران گسترش یافته و در منطقه غرب آسیا سودای خام خاورمیانه صهیونیستی دفن شده و طومار پیروزیها از خرمشهر تا تنگه هرمز، از عراق تا لبنان و از سوریه تا یمن گسترده شده است.
دکتر جبلی افزود: ما امروز برای اینکه در تراز این جغرافیای پیروز مقاومت باشیم، برای عبور از پیچ تاریخ، آرشهایی نیاز داریم که مرز فرهنگ، اندیشه، هنر و رسانه را گسترش دهند و جان خودشان را در این راه بگذارند نه آنهایی که ایران را مرعوب و مغلوب نشان بدهند.
رئیس رسانه ملی تأکید کرد: تاریخ ایران در نیم قرن گذشته به اوج شکوه خودش رسیده و هیچ گاه تا به این اندازه ما در تاریخ ایران عزیز قهرمان و حماسه نداشتهایم؛ در کنار این، فرصت بالقوه گفتگو با میلیاردها انسان را در شرق و غرب عالم داریم.
رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به اینکه رسانه ملی ما اگر بخواهد ملی باشد باید مرز گستر و بینالمللی باشد، افزود: چرا که ایران همیشه در طول تاریخ برای جهان حرفهای نو و الگوهای تازه داشته است. میهن سرافراز ما در گام دوم تازهترین خیز تمدنی قرار دارد. فیلسوفان بزرگ دنیا از رؤیای ایرانی سخن میگویند و در پی کشف آن هستند.
وی به رؤیای ایرانی، روایت ملکوتی، رویکرد توحیدی، یکتاپرستی در طول تاریخ اشاره کرد و گفت: رؤیای ایرانی، پرورش ابر انسانها مانند سلمان فارسیها، ابن سیناها، خواجه نصیرها، فارابیها، ابوریحانها، خوارزمیها، شهریاریها، علی محمدیها، رضایینژادها و احمدی روشنها و فخری زادههاست.
دکتر جبلی ادامه داد : امام بزرگ عظیم الشان ما (ره) 14 قرن پس از فروریختن 14 کنگره از طاق کسری همان مکتبی را احیا کردند که رسول الله بنیان آن را گذاشت تا ریشه سلمان، چمرانها و سلیمانیها شکوفا شود.
رئیس رسانه ملی همچنین با اشاره به شهدایی که ما را به یک آرمان شهر بشارت میدهند، افزود: آرمان شهری که در آن نه خوفی است و نه حزنی، نه بیمی و نه غمی، نه دلهرهای است و نه دلسردی، نه نگرانی و نه افسردگی. ما که رسانه هستیم باید به درک روشنی از این آرمان شهر برسیم و مخاطب را به آن برسانیم؛ هنر، بازنمایی این چشم انداز شیرین است و باید زیبایی در زندگی ایرانی را ترسیم کنیم.
دکتر جبلی با تأکید بر اینکه راه درازی در بازنمایی زیباییهای طبیعی و جغرافیایی ایران داریم، چه رسد به شکوه معرفتی و افتخارات تاریخی گفت: امروز هم هر روز در جای جای ایران ما در شهر، روستا، شمال و جنوب، شرق و غرب میهن ما، زن و مرد، پیر و جوان، مادر و پدر و برادر و خواهر در حال آفرینش زیبایی، مهربانی، همدلی و هوشمندی هستند. ما نباید از این آهنگ عقب بیفتیم.
وی اظهار داشت: رسانه ملی جزئی از خانواده ممتاز و فرهنگپرور ایرانی است. همکاران عزیزم ما باید این هویت را بیابیم و در قاب رسانه هویت ملی، اسلامی، انقلابی و تاریخی مان را نمایش دهیم. همان طور که صاحبنظران علم ارتباطات تصریح کردهاند، اگر هویت مان را نقض کنیم در هیچ رقابتی پیروز نخواهیم بود.
دکتر جبلی با تأکید بر اینکه ما به عنوان رسانه ملی به حق بزرگترین کنشگر اجتماعی در ایران امروز هستیم، گفت: رسانه ملی باید پرچمدار استقلال و خلاقیت باشد، نه نماد انفعال و تقلید، وقتی به ظرفیتهای عظیم درون و بیرون سازمان نگاه میکنیم، این واقعاً شدنی است.
رئیس رسانه ملی با اشاره به اینکه امروز صداوسیما برخوردار از انبوه همکارانی مشتاق و مبتکر است که برای شکوفا کردن قابلیتهای خودشان در جستجوی میدان هستند، افزود: تمام دستاوردهای عظیمیکه تا امروز رسانه ملی کسب کرده، حاصل همت، انگیزه و ابتکار همین همکاران عزیز بوده و من مفتخر به این هستم که عضو این خانوادهام!
رئیس رسانه ملی همچنین به جلسات متعدد در روزهای اخیر با کارشناسان و همکاران سازمان در رشتههای مختلف اشاره کرد و گفت: اطمینانم به ظرفیتهای داخل سازمان برای تحول دوچندان شده است. صد البته از جمله مهمترین قابلیتهای یک سازمان حرفهای و پیشرفته، توان آن برای همافزایی با ظرفیتهای بیرونی است.
وی ادامه داد: فرصت را مغتنم میشمارم و همین جا از همه نخبگان، فعالان فرهنگی، فکری و هنری در کشور صادقانه میخواهم رسانه ملی را خانه خود و قرارگاه هم افزایی همه مفاخر و نیروهای فرهنگی کشور بدانند و به ایشان عرض میکنم عزیزان من بار فرهنگ ایران بزرگ به دوش همه ماست.
رئیس رسانه ملی همچنین به همکاران پیشکسوت که امروز خلعت بازنشستگی را به تن کردهاند، اشاره کرد و گفت: بازنشستگان هم در زمره نخبگان، ایدهپردازان و فعالان فرهنگی هستند و حتما در رابطه با ارائه تجربیات و ایدههایشان به نسلهای جوان، نیاز به اجازه از کسی ندارند و فضای سازمان تا همیشه بر رویشان باز است.
دکتر جبلی از مدیران، کارشناسان و برنامه سازان داخل سازمان خواست تا برای استفاده حداکثری از مفاخر، مراکز و آثار بیرون از سازمان برنامه و ساز و کار و هم افزایی با نخبگان داشته باشند.
وی با تأکید بر اینکه شعار ما در این دوره رسانه هویت محور و عدالتگستر خواهد بود، ادامه داد: هیچ برنامهای نباید از شاخصههای هویتی و نشانه شناسی بومی، ملی، دینی و انقلابی جامعه ایران تهی باشد. نباید پیوست عدالت در طراحیها و تولید در هیچ یک از سطوح و حوزههای متنوع فراموش شود.
دکتر جبلی همچنین با بیان اینکه رسانه باید امید، نشاط و شادکامی و ابتهاج را ترویج دهد، افزود: رسانه باید دانشگاه هویت باشد و آوردگاه عدالت؛ به عبارتی آرامش در هویت است. گشایش عدالت در توجه به داشتهها و قدردانی سرمایهها آغاز میشود؛ چه سرمایههای فکری، فرهنگی و تاریخی ایران عزیز و چه سرمایههای گرانقدر انسانی در درون سازمان!
وی خاطرنشان کرد: مخاطب ما ولی نعمت، جمهور و مردماند و نه اقشار خاص؛ یعنی همه آنها که حاج قاسم قهرمان ملی آنهاست، قدرشناسان و خط شکنان عرصه خدمت و خطر، چه مدافعان حرم باشند و چه حافظان سلامت، جوانان اردوهای جهادی و یا ورزشکاران میدانهای جهادی همانها که انقلاب کردند و در جنگ حماسه ساختند و در تحریم خود را نباختند و در کرونا همدل شدند و از پیروزیها شادمان و از فسادها تلخ کام شدند.
رئیس رسانه ملی ادامه داد: مخاطبان ما همه آنهایی هستند که در شهادت محسن حججی، غمگین، اما سربلند بودند و از پیروزی حسن یزدانی، سرمست؛ رسانه ملی باید در خدمت این جمهور باشد. هیچ معضل مهمی از مردم نباید روی زمین بماند. رسانه با تمام توان خود باید سنگ صبور، مرهم دردهای این جمهور شود.
وی با اشاره به اینکه چه بسیار مشکلاتی که با حضور به موقع رسانه قابل پیشگیری است، افزود: چه آسیبها و بحرانهایی که با نقشآفرینی مسئولانه رسانه قابل رفع است که نمونهای از آن را در سالهای گذشته بعضاً دیدیم. چه بسیارند قوانین گره گشا، درست و راهبردهای بنبستشکن که برای تحقق نیازمند پیگیری مجدانه و منصفانه رسانه هستند.
دکتر جبلی ادامه داد: چه بسیارند مفسدان، متخلفان و قانون شکنان که رسانه میتواند و باید خواب را بر چشمانشان حرام کنند. چه بسیار اندیشمندان، پژوهشگران، متخصصان و متفکران که هنوز مخاطبان رسانه از دم گرم آنها بهره بردهاند.
وی خاطرنشان کرد: چه بسیار کودکان و نوجوانان که از میراث فرهنگ، تاریخ، سرمایههای معنوی و هویتی کشور عزیزمان محروم ماندهاند. چه بسیار مخاطبان مشتاق در اقصی نقاط جهان که تشنه شنیدن و بیشتر شنیدن از هویت دینی، انقلابی و رویای ایرانیاند.
رئیس رسانه ملی با تأکید بر اینکه رسانه ملی در دوره جدید محکوم به تحول است، گفت: تحول هم ثبات میخواهد و هم تغییر، هر کدام در جای خود ضروری است. دهها شبکه استانی، سراسری و برون مرزی رادیویی و تلویزیونی با هم افزایی صدها و بلکه هزاران بستر در فضای مجازی، نوین و هم زیرساختها در اختیار ما هستند که حضور هدفمند، حداکثری و فراگیر در عرصه تولید و نشر محتوا را فراهم میکند.
دکتر جبلی گفت: چشم امید این خدمتگزار کوچک رسانه ملی در این دوره تحولی جدید به همکاران عزیزی است که سی سال در کنارشان تجربه کرده و آموخته ام و هم به همفکران و همراهان که به هر دلیل موجه و غیر موجه این میدان از آنها دریغ شده است.
وی همچنین از همه همکارانی که در ارتفاعات صعب العبور در ایستگاه فرستنده مستقر و مشغول سیگنالرسانی هستند و همکارانی که در خیابان، شهر و روستا مشغول تهیه گزارش خبری هستند، قدردانی کرد.
رئیس رسانه ملی همچنین به تمامی همکاران که در لوکیشن و صحنه مشغول ایفای نقش بازیگری، همکاران اتاقهای فکر و تحریریه و همکاران رسانه ملی در اقصی نقاط کشور از سیستان و بلوچستان گرفته تا خوزستان، کردستان، یزد، اصفهان، مشهد، تبریز، رشت و بوشهر و... که در همهجای ایران اسلامی در حال تلاش و خلاقیت آفرینیاند، خداقوت و دست مریزاد گفت.
وی در پایان گفت: شما که با وجود همه مشکلات، نابسامانیها، چالشها وخطرها در ایام کرونا و غیر کرونا پرچم پرافتخار رسانه ملی را برافراشته نگاه داشتهاید، به همکاری با شما افتخار میکنم و با هم و در کنار هم به امید خدا روزی نو، دورهای جدید و تحولی دوباره را با هم آغاز میکنیم.
همچنین محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، در آیین تکریم و معارفه ریاست رسانه ملی با قدردانی از زحمات دکتر علی عسکری در زمان ریاست سازمان و آرزوی توفیق برای دکتر جبلی رئیس جدید این سازمان گفت: آقای جبلی در این سازمان از دبیری و سردبیری آغاز کردند و امروز رهبر معظم انقلاب این مسئولیت خطیر را به این کارشناس رسانه اعطا کردند که فردی از درون همین سازمان است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مردم ایران از قبل از اسلام و تا بعد از آن همیشه موحد و خداپرست بوده اند، گفت: امام خمینی (ره) با اندیشه نابش انقلاب را در روزهایی که دین و مسلمانان در حاشیه و انزورا بودند، به پیروزی رساند.
وی افزود: امام آمد و اسلام را از حجرهها به میدان آورد؛ فرهنگ شهدا و فرهنگ خداباوری و مردم باوری و خودباوری را پرورش داد تا پیروزی انقلاب اسلامی فرا رسید. قالیباف با بیان اینکه فرهنگ دفاع مقدس تنها فرهنگ پیشبرنده و عزتمندانه است که میتوانیم با آن تولید ثروت، عزت، امنیت و معرفت داشته باشیم گفت: پس تنها الگوی موفقیت ما همان موفقیت پیروزی انقلاب و دهه اول دوران دفاع مقدس است و هر راه دیگری برویم بیراهه رفتیم، امروز ما میراث خوار آن فرهنگ نیستم بلکه میراث دار دوران دفاع مقدس هستیم. فرهنگ دفاع مقدس تنها فرهنگ برای رهایی از مشکلات است
رئیس قوه مقننه با بیان اینکه رسانه ملی باید فرزند زمانه خویش باشد و طبق همین فرضیه حرکت کند، گفت: مردم از ما توقع دارند که پیشرفت کنیم و کشور را درست اداره کنیم.
قالیباف از شهید حسن تهرانی مقدم و تلاش او برای تهیه موشک در دوران دفاع مقدس یاد کرد و گفت: در سال ۶۳ شهید تهرانی مقدم در روزهایی که حتی خمپاره هم نداشتیم به دنبال موشک رفت و به مدد تلاشهای او امروز در این عرصه در جایی هستیم که آسمان ایران و جبهه مقاومت، در پوشش و امنیت موشکهایی است که الگوی ان در دفاع مقدس ترسیم شد.
وی افزود: امروز بقا و عزت جمهوری اسلامیبه گونهای است که هژمونی آمریکا در منطقه و جهان را شکسته است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با ابراز تأسف از اینکه امروز در اداره کشور برای حل مشکلات مسیر دوران دفاع مقدس را عوض کردیم و مسیر دیگری رفتیم گفت: مشکلات موجود در کشور ریشه در همین تغییر مسیر دارد. وی با بیان دیدگاه امام خمینی (ره) در خصوص صداوسیما گفت: امام خمینی (ره) از دو دانشگاه نام بردند، دانشگاه دفاع مقدس و دانشگاه صداوسیما؛ دانشگاه صدا و سیما باید پا در جای پای دانشگاه دفاع مقدس بگذارد تا در این جنگ رسانهای و تحریفی که امروز مهمتر از جنگ اقتصادی ماست، پیروز شویم.
رئیس قوه مقننه با تأکید بر اینکه صداوسیما در توفیق کشور و اداره مطلوب آن نقش بزرگی دارد گفت: رسانه ملی بزرگترین حلقوم برای این مردم مستضعف که طعم تلخ فقر را چشیده اند است.
قالیباف با اشاره به مشکلات این روزهای کشور گفت: امروز که پاشنه آشیل ما مشکلات اقتصادی است و در جنگ اقتصادی نابرابر قرار داریم، امیدوارم دکتر جبلی با همان فرهنگ دفاع مقدس و جبهه مقاومت با اخلاص و مجاهدت و همکاری و دست در دست هم کارها را جلوببرند و نشان دهند فرهنگ دفاع مقدس تنها فرهنگ رهایی بخش برای دنیا و استقلال ما به عنوان کشور مولد ثروت، معرفت و منزلت است. وی در پایان با بیان اینکه همدلی و هماهنگی همه دستگاهها و نهادهای کشور ضروریست تأکید کرد: باید این همدلی منجر به هم افزایی هم بشود و ثمره آن را مردم عزیز هم ببینند.
در این مراسم همچنین، معاون صدای رسانه ملی تصریح کرد: توجه به تحول آفرینی در صنایع خلاق بر مبنای مدیریت صحیح با استفاده از ظرفیت منابع انسانی موجود در رسانه ملی، از جمله کارکردهای مهم سازمان صداوسیما در دوره تصدی ریاست جدید این رسانه است.
وی با تأکید بر این نکته که در ۵ سالی که همکاری نزدیکی با دکتر علی عسکری داشته، او را مؤمن به کار یافته است، افزود: ایشان در اجرای اوامر رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) همواره مصمم یافتم؛ امروز روز مهمی برای رسانه ملی است، روزی است که از یک خدمتگزار دلسوز رسانه ملی تکریم میشود و فصل جدیدی برای رسانه ملی رقم میخورد.
وی خاطرنشان کرد: امروز خدمتگزار دیگری مسئولیت بزرگی را به عهده میگیرد، رهبر معظم انقلاب در حکم دکتر پیمان جبلی، ریاست جدید رسانه ملی با به کار بردن تعاریف زیبا از دکتر علی عسکری تقدیر کردند و ایشان را مورد تکریم قرار دادند.
بخشی زاده تأکید کرد: در این حکم، رهبری از صفات کوشش خستگی ناپذیر، دلسوزانه، مدیری مؤمن با اخلاص برای دکتر علی عسکری استفاده فرمودند و یک صفت را دو بار در ابتدا و انتها به کار بردن و آن صفت خستگی ناپذیر بودن ایشان بود.
معاون صدای رسانه ملی در بخش دیگری از سخنان خود به عبارات بیان شده در حکم رهبر معظم انقلاب خطاب به دکتر جبلی اشاره کرد و گفت: در این حکم برای ایشان تعاریف صلاحیت، دارای تجربه طولانی در مدیریتها و سمتهای سازمانی در رسانه ملی با آگاهی از وظایف ایشان در رسانه ملی را مورد تفقد قرار دادند.
بخشی زاده همچنین در ادامه به سابقه درخشان رسانه ملی در تاریخ انقلاب و کشور اشاره کرد و گفت: رسانه ملی توانسته است در بحرانهای مهم کشور در هدایت افکار عمومی نقشی بی بدیل و اثرگذار داشته باشد؛ این گذشته تابناک برای ساخت آینده والاتر سرمایهای گرانبها است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به حرکت رسانه ملی در جهت گام دوم انقلاب با حفظ ظرفیتهای موجود در مدیریتهای کلان رسانه ملی تأکید کرد و افزود: رسانه ملی در عرصه بین المللی میبایست به رسانه پیشرو دینی و ارزشی تبدیل شود.
معاون صدا همچنین در ادامه به دو جنبه کارکردی رسانه ملی اشاره کرد و گفت: یک جنبه ملی و جنبه دیگر وظایف بین المللی آن است که بازوی رسانهای مقاومت حق و باطل است و باید صدای مظلومان جهان باشد و برای جهان روشنگری کند که این وظیفه بر دوش تک تک ما و همکاران رسانهای من است.
گفتنی است؛ پیمان جبلی رئیس جدید سازمان صداوسیما (زاده ۱۳۴۵ در تهران)، استاد دانشگاه و کارشناس و تحلیلگر برجسته مسائل سیاسی است که از ۲۴ مرداد ۱۳۹۵، در سمت معاون برونمرزی سکاندار هدایت سرویسهای رادیویی و تلویزیونی بینالمللی رسانه ملی بوده است.
از مهمترین دستاوردهای دوران تصدی معاونت برونمرزی توسط وی، میتوان به تأسیس خبرگزاری تصویری بینالمللی «ایران پرس»، افتتاح شبکه جدید «العالم سوریه» و راهاندازی دو شبکه رادیو و تلویزیونی اینترنتی «هوسا» و «پرس تی وی فرانسوی» اشاره کرد.
انتهای پیام/
برنامه های متنوع و شاد بسازید ،
دست مافیای فیلم سینماها را قطع کنید،
برنامه های علمی را بیشتر پخش کنید ،
بحث و مناظره در طول دوره ریاست جمهوری داشته باشید