به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، قدرتی مدیرعامل کشتارگاه تبریز با بیان اینکه هم اکنون پنج دامپزشک با استقرار در این کشتارگاه بر مراحل کشتار دام نظارت میکنند، اظهار کرد: دام زنده قبل از کشتار توسط آنها مورد معاینه قرار گرفته و در صورت تشخیص غیرقابل مصرف بودن گوشت دام یا بخشها مختلفی از آن، مستندات تهیه و پس از صورتجلسه معدوم سازی دام یا بخشهای مختلف آن در بخش لاشه سوزی انجام میشود.
او با اطمینان دادن به مردم از سلامت گوشت تهیه شده در این کشتارگاه، اظهار کرد: مردم بدون نگرانی از سلامت لاشههای استحصالی در این کشتارگاه میتوانند گوشت مورد نیاز خود را از فروشگاههای سازمان و قصابیهای سطح شهر با رویت شناسنامه خریداری کنند.
قدرتی با تاکید بر اینکه شناسنامه دار کردن لاشههای استحصالی در کشتارگاهها ضروری است، گفت: این کار موجب میشود مصرف کننده در موقع خرید با مشخصات لاشه آشنایی داشته باشد و با اطمینان بیشتری اقدام به خرید کند.
او ضمن تبریک روز دامپزشک گفت: اهمیت حضور دامپزشکان در تولید و توزیع گوشت سالم بسیار حیاتی است و خوشبختانه کشتارگاه تبریز با بهره گیری از دامپزشکان متخصص توانسته است سلامت گوشت استحصالی در این سازمان را تضمین کند.
او با بیان اینکه موقع خرید گوشت تنها نباید به مهر دامپزشکی بسنده کرد، ادامه داد: شناسنامه دار کردن لاشهها در راستای شفاف سازی اینکه مشتری چه نوع گوشتی میخواهد و اینکه گوشت مربوط به گوسفند، گاو یا گاو میش و نر یا ماده بوده از اهمیت بالایی برخوردار است.
مدیرعامل کشتارگاه تبریز با اشاره به اینکه باید طرح شناسنامه دار کردن لاشهها در مجلس شورای اسلامی به صورت قانونی تصویب و الزامات آن مشخص و اعلام شود، یادآوری کرد: به علت نبود چنین قانونی و الزامات آن، برخی از سودجویان در فروش لاشه کشتار سواستفاده میکنند.
انتهای پیام/ک