به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، نادر پرور مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : میزان جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان در نیمه نخست امسال بیش از ۱۶ میلیون و ۱۴۵ هزار قطعه بوده که نسبت به نیمه نخست سال قبل رشد شش درصدی را نشان میدهد.
او با بیان اینکه میزان تولید مرغ گوشتی استان هم در نیمه اول امسال در مقایسه با پارسال رشد داشته، گفت : در شش ماهه اول امسال حدود ۳۲ هزار تن مرغ در استان تولید شده که این میزان در سال گذشته حدود ۳۰ هزار تن بوده است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: واقعیت این است که افزایش قیمت سایر فرآوردههای پروتئینی مثل گوشت قرمز، گوشت ماهی و حتی قارچ قدرت خرید مردم را کاهش داده و میزان تقاضا برای خرید گوشت مرغ را بالا برده است.
او با اشاره به افزایش نسبی سرانه مصرف مرغ در استان و حتی کشور، ادامه داد: با توجه به افزایش قیمت سایر مواد پروتیینی، هم اکنون ارزان قیمتترین و دسترسترین فرآورده پروتئینی موجود گوشت مرغ است.
پرور سپس با اشاره به اهتمام سازمان جهاد کشاورزی برای افزایش تولید گوشت مرغ در استان در نیمه دوم سال برای رفع کمبودهای احتمالی، گفت: تلاش میکنیم تا با در دسترس قرار دادن نهادههای مورد نیاز مرغداران، تولیدات استان را متناسب با نیاز مردم بالا ببریم.
او افزود: در نیمه دوم سال به واسطه پایین بودن دمای هوا تلفات واحدهای مرغداری کمتر است و اگر شیوع بیماریهای طیور افت تولیدات را منجر نشود، احتمالا میزان تولیدات استان بیشتر از نیمه نخست سال خواهد بود.
پرور اشارهای هم به ظرفیت جوجه ریزی واحدهای پرورش مرغ استان داشت و گفت: در استان کرمانشاه ۵۷۶ واحد پرورش مرغ گوشتی فعال است که ظرفیت جوجه ریزی سالانه ۳۲ میلیون قطعه جوجه در سال را دارند که تقریبا تمام نیاز استان را پوشش میدهد.
او با بیان اینکه در استان کرمانشاه کمبود تولید مرغ نداریم، افزود: اگرچه در برخی از مقاطع سال نیاز به وارد کردن گوشت مرغ برای تامین نیاز استان وجود دارد، اما در مجموع سالانه تقریبا به اندازه نیاز استان تولید مرغ داریم .
انتهای پیام/د