به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، الهامی مدیرکل پست خراسان جنوبی گفت: یکی از مهمترین مشکلات استان در خصوص محصولات استراتژیک، بازاریابی و فروش محصولات بوده ، اکنون امکان خردهفروشی محصولات کشاورزی از طریق پست فراهم میشود.
وی افزود:محصولات کشاورزی ،توسط یک شرکت بهصورت مستقیم از کشاورز خریداری، بستهبندی و به سراسر کشور پست خواهد شد.
الهامی از ارتقای سامانه پست سام در استان خبر داد و گفت: با راهاندازی پلتفرم و نرمافزار هوشمند پیک شهری قرار است به فروشگاهها، هایپرمارکتها، رستورانها و سایر کسب و کارهای دیگر اکانت (حساب) بدهیم و آنها میتوانند درخواست پیک شهری کرده و تا لحظه رسیدن کالا به مقصد آن را رهگیری کنند.
مدیرکل پست خراسان جنوبی افزود: همچنین در فاز بعدی قرار است خدمات نیابتی انجام شود به این معنا که کارهای اداری مشتریانی که از سایر شهرها سفارش انجام میدهند را انجام خواهیم داد.
الهامی گفت: مردم و شهروندان میتوانند با شمارهگیری تلفن ۳۱۱۴۰ درخواست سفارش داده و از خدمات پست برخوردار شوند.
وی عنوان کرد: سیاستگذاری و نظارت بر طرح پست سام بهصورت رایگان توسط اداره پست انجام میشود و اجرا توسط بخش خصوصی است.
مدیرکل پست خراسان جنوبی افزود: پست به عنوان قدیمیترین نهاد بشری امروزه با ترکیبی که با فناوری داشته تبدیل به صنعت پست شده بهگونهای که شعار امسال روز جهانی پست «با نوآوری به وضعیت عادی برگردیم» انتخاب شده است.
وی اظهار داشت: این شعار بدین معناست که پست میتواند شرایطی را فراهم کند تا جامعه محدودیتهای ایجاده شده ناشی از کرونا را دور بزند.
الهامی گفت: برف، باران، گرما، سرما و حتی کرونا نتوانسته در خدمات پستی اختلال ایجاد کند و همکاران ما در سراسر کشور بدون حتی یک روز تعطیلی با پویش در خانه ماندن مردم، امانات آنها که معمولا بهصورت خریدهای اینترنتی توسط مشتری بود را در کمترین زمان ممکن به مقصد میرسانند.
وی ادامه داد: علیرغم اینکه سازمان پست دولتی است اما از زمان شیوع کرونا که همه سازمان و نهادهای دولتی در مقاطعی تعطیل شدند اما اداره پست حتی روزهای جمعه هم تعطیل نبود و بدون وقفه با افزایش ناگهانی مرسولات پستی مواجه بوده است.
مدیرکل پست خراسان جنوبی با بیان اینکه خدمات پستی به خُردترین لایه جامعه تسری پیدا کرده است تصریح کرد: شبکه پستی کشور به گستره جغرافیایی گسترانیده شده و حتی روستاها بهصورت مویرگی به شبکه پستی متصل هستند.
وی با تاکید بر اینکه ورود فناوری اطلاعات و ارتباطات سبب شده رویکرد خدمات پستی تغییر کند گفت: خدمات پستی که در گذشته به عنوان کهنترین وسیله ارتباطی مورد استفاده قرار میگرفت اکنون تبدیل به کالا، امانت و اسناد و مدارک شده است.
الهامی یادآور شد: در حال حاضر پست نقش اصلی را در تجارت الکترونیک بازی میکند و تجارت الکترونیک بدون پست معنا ندارد.
وی گفت: همه کسب و کارها اگر به تجارت الکترونیک ورود نکنند بدون شک در آینده از بین خواهند رفت لذا پست گزینه خوبی برای توسعه تجارت الکترونیک و کسب و کارهای خُرد تا کلان است.
مدیرکل پست خراسان جنوبی افزود: تجارت الکترونیک محدودیت زمانی و مکانی ندارد و همه مردم حتی در دورترین نقاط میتوانند بالقوه مشتریهای کسب و کار باشند.
وی بیان کرد: از پست باید به عنوان بستر توسعه تجارت الکترونیک استفاده شود و مستلزم این است که دولتها به سازمان پست توجه کرده و زیرساختها را ارتقا دهند.
الهامی اظهار داشت: در پست خراسان جنوبی با این نگرش به سمت کسب و کارها رفتهایم و برای مشاغل خانگی و صنایع دستی زیرساختهایی فراهم شده تا از طریق شبکههای مجازی بتوانند محصولات تولیدی خود را به فروش برسانند.
وی گفت: مقام معظم رهبری چندین سال است که شعار سال را حول محور رونق و جهش تولید نامگذاری میکنند که در همین زمینه به صنایع کوچک تا تولیدات کارخانهها از قبیل کویرتایر بیرجند خدمات ارائه میدهیم.
مدیرکل پست خراسان جنوبی ادامه داد: اعلام آمادگی میکنیم برای واحدهای تولیدی بتوانیم برنامه خدمات پستی تعریف و آنها را جذب کنیم تا سبب رونق تولید و کسب و کار شود.
وی گفت: در حال حاضر یکی از مشکلات مهم تولیدکنندگان بازاریابی و فروش محصولات است در نتیجه پست میتواند زیرساختی برای توسعه تجارت الکترونیک باشد که به ارتقای بازاریابی و فروش محصولات کمک کند.
الهامی افزود: با توجه به نیاز جامعه توانستیم جابهجایی کالاها در درون و برون شهری را مدیریت کنیم لذا از ۲ سال قبل سرویس قبول از مشتری به این معنا که مرسوله از محل مورد نظر مشتریان جمعآوری و به سراسر کشور ارسال شود را در بیرجند راهاندازی کردهایم.
وی گفت: این طرح که در هیچ جای کشور مشابه آن وجود ندارد، مورد استقبال شهروندان قرار گرفته است و اکنون روزانه ۲۰۰ مرسوله از این طریق به سراسر کشور ارسال میشود.
انتهای پیام / ط ا