در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان/ هزینه بیمه ۴۰ درصد افزایش پیدا کرد
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از آشهای معروف استان ایلام«آش ترخینه» است؛ ترخینه به غذای آبکی گفته میشود که از دوغ تخمیر شده به دست میآید و به علت دارا بودن طبع گرم و انواع ویتامینها، در فصل سرما برای درمان سرما خوردگی استفاده میشود.
این آش دلچسب و سنتی به دو مزه و طعم مختلف تهیه میشود؛ انواع آن دوئینه؛ ترخینه با دوغ و شمینه؛ ترخینه با درصد گندم بیشتر است.
معصومه پرورش
انتهای پیام/پ