یکی از آش‌های معروف و پرطرفدار با قدمتی چند هزار ساله در استان ایلام که به دلیل دارا بودن انواع ویتامین‌ها، طبع گرم و مواد غنی به تقویت بدن در مقابل بیماری‌ها کمک می‌کند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از آش‌های معروف استان ایلام«آش ترخینه» است؛ ترخینه به غذای آبکی گفته می‌شود که از دوغ تخمیر شده به دست می‌آید و به علت دارا بودن طبع گرم و انواع ویتامین‌ها، در فصل سرما برای درمان سرما خوردگی استفاده می‌شود.

این آش دلچسب و سنتی به دو مزه و طعم مختلف تهیه می‌شود؛ انواع آن دوئینه؛ ترخینه با دوغ و شمینه؛ ترخینه با درصد گندم بیشتر است.

 

معصومه پرورش

انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.