به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت قم گفت: با احیای این واحدهای صنعتی ۱۸۳ اشتغال جدید در سطح استان قم به وجود آمده است.
سیجانی افزود: برای بازگشت این واحدهای راکد صنعتی به مدار تولید و اشتغال در مجموع یک هزار و ۳۱۹ میلیارد ریال سرمایه ثابت انجام شده است.
او بیان کرد: این واحدهای احیا شده در صنایع پارچه بافی، انواع نخ، پروفیل و مقاطع فولادی، مفتول فولادی، انواع رنگ ساختمانی و خودرو، سنگبری، مواد شیمی معدنی، کالای خواب، هود آزمایشگاهی، انواع سرپایی و صندل تزریقی، الیاف مصنوعی، انواع رویه کفش، کنسانتره خوراک دام و طیور و فیلم تک لایه شیرینک از پلی اتیلن فعالیت میکنند.
سیجانی با اشاره به اقدامات انجام شده جهت احیای واحدهای راکد صنعتی، گفت: تغییر تکنولوژی، جذب سرمایه گذار جدید، بهبود بازار، راه اندازی خط جدید و تولید محصول جدید از عوامل مهم در احیای ۱۷ واحد راکد صنعتی در شش ماه نخست امسال بوده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم، تاکید کرد: شهرکهای صنعتی قم با تامین زیرساختهای لازم آماده جذب سرمایه گذار و حمایت از بخش خصوصی است.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۷۷ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجاد شدهاست.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارند.
انتهای پیام/ح