به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، حاتمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ارزش گوشت تولیدی را حدود ۲ هزار و ۱۸۵ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت : پارسال در همین مدت حدود ۲۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که میزان تولید گوشت طی امسال ۵۰۰ تن افزایش داشته است.
او با بیان اینکه سرانه مصرف گوشت در طول سال حدود ۱۲ کیلوگرم است گفت : نیمی از گوشت تولیدی (۵۰ درصد) در استان مصرف و بقیه به سایر استانهای کشور صادر میشود.
او تعداد کشتارگاههای صنعتی استان را سه واحد عنوان کرد و افزود: ۱۱ کشتارگاه استان نیز بصورت سنتی فعالیت دارند.
حاتمی با بیان اینکه کشتارگاههای موجود جوابگوی نیاز کشتار و عرضه بهداشتی گوشت قرمز نیست افزود: بر اساس بررسیهای به عمل آمده لازم است در آینده یک کشتارگاه صنعتی دام در منطقه اورامانات و یک کشتارگاه دام صنعتی در منطقه غرب استان تاسیس شود .
انتهای پیام/د