به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد تنظیم بازار که عصر امروز برگزار شد، بر ضرورت نظارت مستمر بر وضعیت بازار و رفع برخی نابسامانیها در تأمین مایحتاج ضروری مردم تاکید کرد و گفت: باید علاوه بر برنامههای کوتاه مدت، به دنبال اصلاح ریشهای مشکلات و مسائلی باشیم که موجب نوسانات قیمتی در بازار میشود به گونهای که رضایتمندی مردم را در پی داشته باشد.
معاون اول رئیس جمهور جمهور دستگاههای متولی تنظیم بازار را ملزم کرد تا طرحی جامع و قابل اجرا برای مدیریت و ثبات بازار تهیه و به جلسه آینده ستاد ارائه کنند.
مخبر از بانک مرکزی نیز خواست نسبت به تامین به موقع ارز کالاهای اساسی اهتمام ویژه داشته باشد تا دستگاههای متولی تامین کالاهای اساسی بتوانند بهتر به وظایف خود در این خصوص عمل کنند.
استفاده حداکثری از ظرفیت اتاق تعاون و همچنین اصناف، انجمنهای صنفی و اتاق بازرگانی برای ساماندهی بازار از دیگر موضوعات مورد تأکید در این جلسه بود.
در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، دادگستری، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راه و شهرسازی، رئیس جمهور کل بانک مرکزی، رئیس جمهور سازمان ملی استاندارد، رئیس جمهور سازمان تعزیرات حکومتی و رئیس جمهور اتاق تعاون ایران نیز حضور داشتند، گزارشهایی از میزان واردات و تأمین کالاهای اساسی در کشور ارائه شد.
در این نشست همچنین راهکارهای تامین و توزیع مناسب اقلام و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم و نیز نحوه نظارت بر روند توزیع کالاها با قیمت مصوب مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
انتهای پیام/
به جای صافکاری ونقاشی اتومبیل دولتش باید درفکر تعمیر وتغییرات اساسی وریشه ای باشد.درایران همیشه دومساله عمده برای اقتصادایران معضل آفریده است یکی فرصت سوزی
ودیگری تعجیل زیاد وفرصت شویی. بنابراین اقدامات تعجیلی درهرکاری خانه خرابکن است وقدر فرصت را ندانستن هم عامل
پشیمانیهای جبران ناپذیراست. وقتی دولت خودش سیاستی برای هدایت اقتصاد اعمال نکند باید مرتب با کسریهای بودجه واستقراضهای فراوان ازبانک مرکزی روبروباشد وبانک هم از گردن وگُرده مردم پول درمی آورد.وقتی دولت هزار مشکل اساسی داشته باشد این هزارمشکل فقط بایک فرمول حل می شود وآن برنامه ایست که ساعتها وماهها خبرگان اقتصادی وسیاسی باید روی آن تمرکز نمایند وروی آن کارعلمی دقیق وجامع الشرایط انجام دهند یعنی کنترل قیمت ها باجریمه و تعزیرات حل نمیشود باید تعزیرات راتعطیل کرد وبه دنبال تغییرات بنیادین وریشه ای دراقتصاد رفت.بهشت وجهنم دنیا وآخرت بیشترازآنکه متکی بر عمل باشد متکی برفکرو اندیشه است وده بارباید متر کشید ویکبار برپارچه معمولی قیچی کشید
دولت ۵۰ درصد باید براساس اقتصادسابق کشور رابچرخاند و۵۰ درصد دیگرباید برنامه ها وافکار راهبردی خود رابکارگیرد تا ۵۰ درصد باقی مانده راهم اصلاح نماید.کار،خیلی سخت به نظر می رسد ولی تنهای تنها بایک (( برنامه ریزی)) همه وهمه می توانند تابلو مسیر حرکت خود رابشناسند وچرخ اقتصاد وزندگی مردم روی غلتک وغلتیدن می افتد وهمه نگرانیها از ذهن همه پاک می شودومی شود آنچه که باید بشود