به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از RT،کارشناسان شرکت انگلیسی تخصصی در ارزیابی و ایمنی خطرات، Rhino Safet، تأیید کردند که ۳۵۲ نفر از سال ۲۰۱۱، یعنی از زمان ظهور دسته جمعی دوربینهای سلفی در تلفنهای هوشمند، جان خود را از دست داده اند تا با این تصاویر کشنده همه را تحت تأثیر قرار دهند. با این حال بسیاری دیگر نیز در پی گرفتن سلفیهای هیجان انگیز، از حادثه جان سالم به در برده اند. یکی از وبلاگ نویسان در این باره میگوید که عکس سلفی میتواند شما را بکشد، نجات دهد یا به شما در مبارزه برای بقا کمک کند.
سرخ پوستان در رتبه بندی جهانی سلفیهای کشنده، ۱۸۴ حادثه و پس از آنها آمریکاییها با ۲۵ حادثه رتبه اول را به خود اختصاص دادند. روسها در رتبه سوم با ۱۷ حادثه و پس از آن پاکستانیها با ۱۳ حادثه قرار دارند. چین نیز در انتهای این جدول با ۵ حادثه قرار دارد.
روسها آنقدر مصمم به کسب امتیاز هستند که در سال ۲۰۱۵ وزارت کشور روسیه جزوهای درباره قوانین گرفتن سلفی ایمن منتشر کرد. پس از آن، تنها در شش ماه، ۱۰ روس کشته و ۱۰۰ نفر زخمی شدند. با این اوصاف بسیاری از تصاویر این حوادث شگفت انگیز بودند. به عنوان مثال، دو مرد هنگام گرفتن سلفی با نارنجک پس از کشیدن سنجاق آن کشته شدند. عکسی که قبل از این انفجار گرفته شده در یک گوشی هوشمند آسیب دیده، ذخیره شده بود.
ژوئیه گذشته، ۱۰۰ هزار نفر از مردم در مرگ شیائو کیومه، ۲۳ ساله، مجری جرثقیل هنگ کنگی، عزاداری کردند. او با فیلمبرداری از ویدئوهای راه رفتنش روی کابین جرثقیل، ستاره رسانههای اجتماعی شد. او با سقوط از ارتفاع ۵۰ متری شد فوت کرد.پیش از این، هموطن وی، سوفیا چونگ ۳۲ ساله نیز هنگام گرفتن عکس سلفی در حاشیه آبشار چینگ دای در حومه هنگ کنگ از روی سنگ سقوط کرد و درگذشت.
در حادثه دیگری شکارچی مار ۱۸ ساله هندی به نام سومانات ماهاتری در تلاش برای بوسیدن مار کبری کشته شد.در سلفی دیگری خلبان آمریتپال سینگ ۲۹ ساله، هنگامی که در ارتفاع کم عکس میگرفت کنترل خود را در Cessna ۱۵۰ از دست داده و جان باخت. یک دوربین GoPro که در محل سقوط پیدا شد، این لحظه را ثبت کرده بود.
بیشتر بخوانید