به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حسینی رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس گفت: آزمون علمی کماکان به قوت خودش باقی است. به طوری که به ازای هر 10 هزار پرونده ۶۷ وکیل وجود دارد که متوسط آن در دنیا حدود ۱۴۰ وکیل است. اگر این مصوبه به قانون تبدیل شود حداقل ۲۵ سال زمان می برد که به متوسط دنیا برسیم.
او ادامه داد: تمام کیفیت یک وکیل به آزمون ورودی بر نمی گردد و در مسیر زمان یک وکیل حرفهای میشود. اصولا انتخاب وکیل یک امر اختیاری است و طبیعی است که در حال حاضر هم وکلا از یک کیفیت برخوردار نیستند. البته این موضوع در همه مشاغل این چنین است.
حسینی مطرح کرد: تاکنون مادههای دیگر این طرح مورد موافقت ما قرار گرفته است و امیدواریم که مجلس نظرات خوبی را داشته باشد. بالاخره گروههای ذی نفع هم مشغول رایزنی و گفت و گو هستند و رد شدن این طرح هم دور از ذهن نیست، ولی در مجموع از روند و رویکرد مجلس راضی هستیم و از این عزیزان تشکر می کنیم.
در صورت موافقت چه اثراتی برای اقتصاد دارد؟
حسینی گفت: این قانون ابعاد مختلفی دارد به طور مشخص از یک طرف محیط کسب و کار و شروع کسب و کار است، رتبه جهانی ما ۱۷۸ از ۱۹۰ است. مورد بعدی شفاف سازی است و به طور مثال همین ثبت تسهیلات بانکی در این طرح اتفاق میافتد و یکی از مشکلات تامین مالی کشور برطرف میشود.
او ادامه داد: مورد بعدی هم در حوزه خدمات قضایی است که شاهد توسعه این خدمات میشویم. حداکثر 10 درصد پروندههای ما به وکیل سپرده میشود و این دلیلی به غیر از قیمت بالای آن ندارد. به صورت واقعی این کم شدن دستمزد در طول زمان باعث بیشتر شدن متقاضی برای وکلا می شود. مهمترین دستاورد این طرح بهبود و تسهیل محیط کسب و کار و افزایش تقاضا برای این کسب و کار است.
انتهای پیام/